Dnes som sa zobudila o pol dvanástej doobeda ako vždy na zaslinenej poduške a a na trikrát sa zdvihla z postele. Toto ranné vzpieranie mi zaručuje tréning na bicepsy. Pustila som si cd Boya Georga a užívala som si volný byt. Škriekala som až kým som nevyhladla a nezačala mi babka búchať zdola do plafónu. V kuchyni som však našla akurát pečený prd. Rodinka mi nič nenechala (išli na kupko). A tak som sa zahrala na mravčiara a vyplazeným jazykom som zbierala omrvinky. Hlad je veľký pán. Dokonca sa mi chcelo tancovať electro boogie ale v tom ma prešla dobrá nálada pri pohľade na niekoľko metrový pergamen počmáraný maminým písmom a inštrukciami, z ktorých bola jedna odpornejšia než druhá.

Utri prach
Umy okno vo svojej izbe...... (sakra, z mojej izby je bohovský výhľad na futbalistov čo chodia popod moje okno na tréning a tak je sklo celé ohmatkané a poslintané.

Hodila som sa znechutene na pohovku, lebo ked sadnem do kresla tak sa doň môj zadok zakliesni, a kývam ním hodinu do strán kým sa uvolní.
Práve som sa pohodlne rozvalila ked protivným tónom zadrnčal telefón.
Zdvihnem ho a je to strýko Vilo
-Čo bude na obed? Lebo si chcem dať teraz melón a ked bude na obed niečo mliečne tak dostanem také sračky, že zbohom.
-Išli sa kúpať a obed dnes nebude.
-Dokelu a mňa nevolali. Ty si nešla?
-Nešla. Alebo vieš čo Vilo?
Napadla ma spásonosná myšlienka!
-Vilo, ked mi pomôžeš umyť okná niečo uvarím. Dohodneme sa čo povieš?
-Zabudni Narcissa viem ako varíš. Mala by si chodiť variť do väznice a hned by klesla zločinnosť. Radšej budem doma, objednám si pizzu a budem kukať na "Divošky v akcii".
-To je čo? Alebo radšej nehovor.
-Však som ani nechcel. Tvojmu otcovi pekne vynadám, že ma nevolali. Hah, povedz mu, že mu odkazujem, že mu nepožičiam "divošky".
-Tak čau Vilo.

Odporné! Môj otec pozerá porno?! PHUUUUUJ! BLHEEE!

Vyšla som do kúpelne a bolo mi smutno a pohľad do zrkadla bol strašne strašný. Skúšala som psie pohľady čo by som aplikovala na Jana, ale videla som tam len čudnú hyenu čo mala prilepený chumáč vlasov na líce a pokrčenú kožu od gombíka na vankúši. Hodila som niečo do zrkadla a vybehla som. Nemala som v pláne umývať tie okná, budem tvrdiť, že som nerozlúštila ten škrabopis. Však tu mám oveľa dôležitejšie veci na práci!

Pomstiť sa tomu starému šmejdovi a zbaliť zmrzlinára. Lenže ako som tak rozmýšľala, zistila som, že ani neviem kto ten starý šmejd je, pretože som mu nevidela do tváre a nepamätám sa, v ktorom okne bol.
Takže najprv vybavím zmrzlinkára

Prišla som tam a kúpila som iba jeden kopček aby som tam bežala zas ked ho schalujem. Snažila som sa nadviazať očný kontakt a potom sa milo prihovoriť ale nedalo sa to, lebo on pozeral do zeme. Pochopila by som to keby mal nejaké vážne, že zaujímavé šnúrky na topánkach alebo svietiece botasky a kontroloval či svetielkovanie dobre slúži. Ale NIE! Mal obyčajné čierne žabky čo aj včera. Tak som sa mu prihovorila.

-Pracuješ tu už dlho? lebo som ťa tu ešte nevidela a na teba by som si iste pamätala.
-Vypomáham tu už dva roky, ale už si tu bola....včera a zasvinila si mi nohu.
-Ah, prepáč.
-To nič stáva sa, no vlastne ešte sa mi to nestalo. Ale ako vidím chutí ti naša zmrzka.
*skôr pohľad na teba*
Takže som zistila, že v tomto smere asi nič. Zasa.

Druhá vec na vybavenie, zistiť totožnosť starého šmejda, čo ma okukával včera ked som bola nahá v mojej izbe cez okno vedľajšieho paneláka. Nastavím mu pascu! Obliekla som si plavky, a začala som sa rafinovane, nenápadne premávať po svojej izbe a popritom očkom pozorovať či sa niekto nepozerá.
Vydržala som sa nepozerať desať minút aby to bolo nenápadné a potom som rýchlo otočila hlavu a z domu oproti na mňa pozeralo päť ludí!!!!!






A nezabúdajte! Narcisse patrí svet.) a že ste radi, že ma máte?

 Blog
Komentuj
 fotka
crca  21. 7. 2007 22:22
Kapeeem
 fotka
kika-00  21. 7. 2007 22:27
jasné, ze sme .. teda ja hej, sak sa aspon zasmejem a ne čitat skopirovane citáty
 fotka
anzu  22. 7. 2007 16:01
tak tak presneee konecne nieco, co sa aj da citat!
 fotka
xlia  24. 7. 2007 17:05
je to úplne super...vážne
 fotka
zdenusiiik  7. 8. 2007 00:15
wow heej tie tvoje blogy su super.. a tento sa mi pacil asi najviac..
 fotka
drbna  27. 9. 2007 17:03
ou..super..žasnem..vlastne..ešte stále som žasnutá
Napíš svoj komentár