Už je to tu...konečne!napadol prvý sneh! som ako šialená.No žiaľ prvý sneh tu ešte nie je a ja si musím počkať.
Som jedna z mála ľudí koho keď sa opýtajú či má rád leto alebo zimu tak bez rozmýšľania odpovedia zže jednoznačne zimu! A prečo? milujem board a hory! Jednoduchá odpoveď.
Môj snežný vývoj išiel dá sa povedať že dosť pomali.Najskôr som samozrejme lyžovala.Ako 5 ročná som brázdila horko-ťažko svahy Čertovice. No v 13tich som sa dala na to. Ako by môj foter povedal, na doskovanie, na jazdeníe na jednej foršni. No napriek tomu že každý z môjho okolia bol proti, ja som si povedala že chcem a to som aj dosiahla.Moja pevná vôľa sa zatiaľ nikdy neprejavila tak veľmi ako vtedy, keď som sa učila boardovať.Jednoducho som chcela ako nikdy predtým.
A naučila som sa. A milujem to. Ten pocit z jazdy. Od malička som bola učená aby osm hory milovala a aj ich milujem, neviem prečo, maám pred nimi rešpekt.Je to úžasný pocit keď idete dole svahom a cítite vietor v tvári a potom zakotvíte niekde v horskej chate a dáte si tam horúcu čokoládu(ale tak niekedy aj varené víno , takí vymrznutí.Ten pocit je neopakovateľný.
A viete čo neznášam? Tzv.,,umelých boardistov".Sú to osoby, aj v mojom okolí, ktoré sa na boardistov hrajú, ale pritom maú dole v suteréne staále odkložené lyže a vytiahnu ich hocikedy a priotom sa hrajú akí sú ony úžasní. to neznášam.ja som sa na lyže nepostavila ani nepamätám.
Už sa dneviem dočkať prvého snehu..prvej cesty do Álp(nehovorím, že Tatry sú oničom, ale tie služby sa s rakúskom jednoznačne porovnať nedajú a keď nechcem mať gate umazané od oleja z pomí a keď chcem dostať za tú cenu aj kvalitné služby, musiím ísť z susedom).
Áno, milujem zimu, hory, sneh a board!

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár