Cafte cafte, prinasam vam blog z mojej kratkej navstevy Londyna
prijemne citanie...

Otec prisiel domov (St. Helens, teraz som tu aj ja, na prazdnynach) a surovo ma vyhodil z compu. Pozerala som co sa deje, ked tu zrazu mi oznamil, ze ideme do Londyna. Povedala som si "to snad nieje mozne, to sa mi len sniva", a to som dnes chcela ist na plaz do Liverpoolu (co je pol hodka zo st. Helens). Otec zacal rezervovat hotel, listky na London eye, Sea life a madame tussaud, vsade dal priority, co sa mi velmi pacilo .

Vydali sme sa na cestu vyzbrojeni Redbullom, GPS-kom, a to nas malo namierit smer London, M6 .Cesta bude trvat 3 hodiny a 4 minuty.Medzitym sme vyhladli , tak sme odbocili do najblizsieho Tesca, kde sme si kupili dve velke bagety, syr, sunku, bluberies, nejake dobre pugingy a sli sme sa napchavt .
Dalej sme pokracovali v ceste...A tu zrazu vidim meno nasho hotelu, co mi az po par minutach doslo ze uz som v Londyne.
No na druhy den po zaujmavom spanku, sme isli na ranajky a pak uz sa zacal vyletik .
Celodenny listok, a nastupili na smer waterloo-London, a vystupili na zastavke Waterloo.Isli sme hladat london eye, pomotali sme sa a zrzu uvidime kusok z London eye tak sme k nemu zamierili, nasledovalo fotenie london eye, Bigbanu a vsetkeho co sa dalo z brehu...Samotne nalodenie na london eye bol vtipny kedze sme boli priority. Krutili sme sa a krutili, no ale cakala som od toho viac..
Ked sme vystupili namierili sme si to do Sea life, kde som mala tu cset pohladkat si raju a maleho zraloka, bolo to podla mna az moc zdlhave cele to prejst, trvalo to cca hodinu a pol, ked sme skoncili s touto prehliadkou isli sme k najblizsiej lavicke a obedovali vcerajsu veceru, takze bagety a sunka...
Ked sme dojedli isli sme hladat co najlepsiu cestu k madame tussauds, co sme museli zase hladat najblizsie metro, a ist na Barker street, odtial sme sa vymotali velmi rychlo a hned aj nasli velikaaaansku radu do muzea voskovych figurin.Tak asi tu sa nam najviac oplatil priority listok, no normalne ked sa chcel niekto vyfotit s Johnym Deppom (tak ako ja tak to bola sutaz kto sa tam skor pretlaci jednoducho sila , sutaz kto bude rychlajsi a kto sa rychlejsie odfoti.Najviac sa mi pacilo ako som vecerala s Cloonym , dala pusu Deppovi a samozrejme ze som vyhrla oscara , neskor bola dalsia sekcia kde boli politici, ale tam som sa chcela odfotit len s prezidentom USA, na ktoreho bola riadna rada, tak som sa na to vykaslala...
Dalsia sekcia boli hviezdy popu, a zosnuly michael jackson na ktoreho tiez bola rada... Niektore hviezdy som proste vzdala a neodfotila sa s nimi, nasledovala sekcia filmova, kde bol shrek, hulk, superman, a co ja viem este co.
Nasledovalo strasidelna cast kde to bolo fakt o nervy, kedze tam boli aj figuriny aj zivy ludia, a jeden si ma velmo oblubil kedze za mnou stale chodil a strasil ma, teda chrochtal aby som bola presna ja som sa aj smiala aj bala no bolo to zaujimave.Skoro na mna spadla gilotina, ukazka mrtvych asi tak v 15 storoci, napichnute hlavy na kolikoch a podobne...
Dostali sme sa do takej casti kde ukazovali postupne ako sa vyrabaju taketo voskove figuriny, a ako to cele zacalo s voskovymi figurinami, teda historia Madame Tussauds.
Dalsu cast som nazvala cirkusova kedze tam vsetko bolo ako v cirkuse, dokonca tam bol aj kolotoc, a vseliake blbosticky, ktore sa hybali

No poviem vam, zeaj ked som z londyna nevidela vela, nachodila som sa dost na vsetkych atrakciach, okrem london eye, kedze to bolo len na pol hodku..
Londyn je urcite zaujimavejsi ked si na neho nechate aj viac casu

ps: coskoro budu aj fotky v albume mozete kuknut

 Návod
Komentuj
 fotka
narazuvzdornaa  22. 7. 2009 22:03
Idem do kútika zomrieť od závisti...
 fotka
ninikul  22. 7. 2009 23:45
fuuuha tebe s to chcelo cele ciiitat ?
 fotka
stylelaser  23. 7. 2009 18:21
Tebe sa to chcelo celé písať? =D
 fotka
ninikul  23. 7. 2009 18:26
a tebe sa to chcelo cele ciiitat? nie mala som medzitym taku mensiu pauzu
 fotka
lynettka  3. 8. 2009 10:08
prečo ma neprekvapuje, že sa vaša cesta začala Redbullom ? To múzeum ti závidim a aj to pohladkanie rajy a žraločika!!
Napíš svoj komentár