Zavolas ma potom ked pojdes von?? Zicnes mi neco na seba nemam si na tu disku co obliect? Pomozes mi s tym chalanom ja sa neviem rozhodnut? Kupis mi kofolu nemam tu prachy? Das mi ochutnat s tej torty? Zavolate ma ked budem stanovat? Nevies mi poradit ze co a ako?

Všetky tieto otázky sa mi zdali take normalne. Vsetko som splnila a pomohla ako som vedela. Vsak tak to aj kamosky robia. Mala som ta velmi rada stale. Aj ked na teba kecali som sa ta zastala. Ved sme aj vzdialena rodina a pozname sa od detstva. Tolko sme spolu prežili. Viem že si mierne sibnuta,no neprekaza sak sa aspon zabavim.

No prisiel ten den. Boli sme pozvane na oslavu k jednej babe. Bavili sme sa a fotili sme sa. Spravila som poslednu- fotku my dve. No prisli chalani, doniesli vino a tak. Pri nej si sadol ten chalan,chalan ktory sa mi znovu pačil no on ma nenávidi. No prešlo ma to nič k nemu už necítim,no štve ma že sa na mna hneva.A ona to všetko dobre vedel. Vsak dva dni pred tým som jej to povedala. A ten chalan s ktorým sa navzájom tak nenávia. POchvili som si všimla, že sa rozprávajú nevadilo mi to len mi to bolo cudne.oni dvaja. Bavila som sa s barbi ta mala teda starosti.
Vsetko bolo v poho, hrala hudba kecali sme, chystali sme sa tancovat. No prisla za mnou Katy. Moja zlata Cathy. Spustila. Vies ze ta mam moc rada tak ti to musim povedat. Vies co Karoli rozprava Tiborovi. Ona ho tam obchytkava no potom ze: "Nemozem Romi sa bude hnevat. Vsak pozri ako sa sem pozera?!?"....ako to mohla vsak som jej povedala ze ma nezaujima a spravila zo mna mal zamilovane divcatko!!!..
pokracoala:"A hej ona to bola to kto nadaval na tvoju babu..ona".......Ako to mohla povedat vobec o tom neviem a ona tu vtedy ani nebola cely rok len prisla na prazdniny..ako moze tak klamat!!keby to bolo vsecko..........
"A hej ona si o sebe namyslala ze je nasa vodkyna a my ju musime posluchat vsak ako velmi nas ovplivnuje!"..........toto vobec neni pravda nechapem ju.......vybrali sme sa tancovat no jej sa huba nezastavila..."Pozri ako kruti zadkom, čo si ta o sebe mysli"

Dokončila Katy. Viac som nepočla nemohla som to pocuvat. Ktovie co mu este navravela. Nechapem vsak toto si kamaratky nerobia..vsak takmer najlepsie..mala som ist k nim na 1 tyzden do Ciech..hned som si to rozmyslela.

Pred party som stretla Veri...mala som ju tiez moc rada..hadam aj najradsej..vsetko som jej rozpraval..no nieco sa zlomilo..teraz sme len kamosky......" Caw nejdes so mnou..vsak boli by radi." "nie nemozem mama ma nepusila,Pocula si co o mne rozsiruje Tibor,Debil neviem co si o mne mysli!"
Asi po hodine na party sa objavila Veroni S Mariom prisli spolu...Vravim si so mnou nejdes ale s nim hej!! Pridala sa k Tiborovi a ku Karoli. Ahaaa takze debil a flirtovala s nim ako s kazdym .Aj ked ma chalana. Som zvedava co povedala ona na mna. No viem aj to. Ze sme s Barbi štetky,lezeme za Pepom, ako nevem co. Asi žiarli že nas ma radsej ako ju )

Tak to su moje "kamaratky". Sama falos a pretvarka. Ten hlupy uskrn ked sa stretneme a tie mile oci ked odo mna neco chcu!! Dam si uz pozor koho budem mat rada a pustim si ho k telu. Treba si davat pozor a mat oci otvorene najlepsich priatelov je len malo No viem ze mam par dobrych velmi dobrych kamosiek. Loobim vas Barbi,Bea,Katy.Cmuq

 Blog
Komentuj
 fotka
jankkko  14. 8. 2007 19:32
jj falošní priatelia to je to najhoršie čo môže byť
 fotka
pinklace  15. 8. 2007 04:00
hmmm..mala som brutal dobru ba naj qamosqu..ale parkrat ma thaq podrazila ze uz sa iba bawime haq ze wiem co tho je qed ta naj kamosqa podrazi a nie len jedna
 fotka
thedomca  17. 8. 2008 17:39
poznaaame...
Napíš svoj komentár