Vzťahy sú príliš komplikované. Keď vidím, ako okolo mňa kolabujú, mám pocit, že ja niečo také nepotrebujem. Stačí mi vedieť, že sa páčim, a že ma má niekto rád. Aj keď je to napríklad len kamarát. Lebo tie " nálepky" ( vzťahy) len všetko zničia. Kamarátstvo medzi danými osobami a možno aj medzi ďalšími inými.
Viem, že z morálneho a náboženského hľadiska to nie je správne. Ale mať vzťah, ktorý sa môže rozpadnúť, začať sa nenávidieť, byť žiarlivý a závistlivý je správne?
Každý si to môžme vyložiť inak.
Všetko nám je dané k tomu, aby sme si to užívali, zveľaďovali a nie ničili. A ja si chcem svoj život užívať, nie ho ničiť.
Možno si niektorí povedia, že takto zmýšľam preto, že sa mi po tejto stránke nedarí. No je to inak. Zažila som veľa pekného, ale prihodilo sa aj horšie. No ono to všetko obohacuje.
Človek si musí prejsť niektorými vecami. A každý si prechádza niečím iným a inak. Nadobúda iné skúsenosti a pohľady.
Rozmanitosť. To je TO, čo chcem mať v živote. Každý moment má byť niečo nové. Keď budem pripravená žiť stereotypne, tak som asi prežila všetko, čo som chcela. Ale kedy tento moment určím? A myslím si, že mať s niekým vážny vzťah= stereotyp. Ešte som nestretla človeka, s ktorým by ma to po určitom čase stále bavilo. Na začiatku to bolo vždy nezvyčajné. Spoznávanie jeden druhého, objavovanie, skušanie. Ale neskôr len opakovanie.
Chcem človeka, s ktorým bude každý deň niečo nové a lepšie. A som ochotná na takého človeka čakať dlho. Toľko, koľko bude treba.
A ak sa taký človek nenájde, prejdem životom single.
Všetko ide, keď je odhodlanie. Ale je dôležité mať okolo seba tých správnych ľudí.

 Blog
Komentuj
 fotka
jin15  3. 7. 2011 03:30
Náhodou máš pohľad z ktorého sa dá veľa zobrať
 fotka
onka  3. 7. 2011 18:43
Som rada, že môźem obohatiť.
 fotka
qirqi  4. 7. 2011 22:28
vzťah= stereotyp ? ty vieš, že to nie je o tom.

Mne sa zdá, že som prichádzam na koreň veci v tebe.
 fotka
qirqi  4. 7. 2011 22:29
bez som*
 fotka
onka  5. 7. 2011 13:03
Odhaľ svoj poznatok.
Napíš svoj komentár