Myslela som si, že keď vymažem pár starých fotiek, tak sa prestanem hnevať. Ale prešlo ma akurát tak auto, keď som ťukala do mobilu smsku a zabudla som sa pozrieť najprv vľavo, potom vpravo, či ako to je. Na pravidlá som nikdy nebola. Prešla som sa aj na Hlavné námestie a pol hodinu som čumela na miesto vysvietené do ružova a stále som nedokázala uveriť, že kvôli tomu slizko sladkému, neónovému obchoďáku s trendy handrami sa na tom mieste už nedajú kúpiť Rúfusove knižky.

Ale to som odbočila, chcela som sa len rozhovoriť o tom, že faloš je niečo ako keď zistíte, že ste zrazu závislí na drogách alebo keď si dievča uvedomí, že je tehotné, či keď známeho prepadne šialenec a "nechtiac" ho zabije... Jednoducho, že vám sa to nemôže stať. Naozaj som sa donedávna nazdávala, že ľudia, ktorými sa obklopujem ma majú radi, že sú ku mne úprimní, je im príjemné so mnou tráviť čas a iné obvyklé blablabla žvásty, uff. Ako vždy sa musím vyhovoriť na to, že nikto učený z neba nespadol, no kto padol, hneď aj osprostel tým pádom. Tým pádom na svete sú len samé chybné výrobky a výtlačky ľudí.

Ten, čo ľúbil, sklamal sa a ten, čo sklamal, ľúbi. Ale iba sám seba.
Narážam v tme asi príliš nahlas, keďže sa cítim po sladko-kyslom spánku celá ubolená a počas dňa nemám slov. Ústa mám plné horúcej kaše a ja nemôžem spraviť nič iné, len ju vypľuť. A neľutovať, že som sa popálila. Len sa poučiť.

 Blog
Komentuj
 fotka
roxanie  5. 10. 2012 00:48
lepšie vedieť neskoro, ako nikdy
 fotka
ufel  6. 10. 2012 14:38
 fotka
onaj123  27. 1. 2013 22:01
Mas dobru fantaziu len ci spravne hodnotis ale paci sa mi to
 fotka
malabria  28. 2. 2013 13:32
posledný odstavec najviac
Napíš svoj komentár