Volám sa Miška a poviem vám svoj príbeh ktorý sa mi nedávno prihodil...

Bola som bežná 21 ročná baba bez chalana. Mala som svoje kamošky s ktorými som chodievala po víkendoch po diskotékach. Nikdy som si to nechcela priznať, ale vždy som po chlapovi hrozne túžila. Rodičia a kamošky ma podpichovali, že kedy nám dovedieš ukázať nejaké chlapca a podobne. Ja som vždy len zasmiala a povedala: " však on raz príde". Povedala som to len na obranu mojej neschopnosti niekoho poriadneho zbaliť, to som ešte netušila, že na tom prísloví asi aj niečo bude.

No jedného dňa myslím, že to bol piatok, však ako inak na rodinné oslavy sa chodí vždy na víkend. Otec zorganizoval veľké stretnutie blízkej, ale aj vzdialenej rodiny niekde v Nízkych Tatrách v nejakej nemenovanej chatovej osade. No a tak či sa mi páčilo alebo nepáčilo musela som ísť aj ja. Bola to taká nudná oslava, nič poriadne tam nebolo, na môj veľký obdiv tam bolo naozaj kopu ľudí. To máme naozaj až takú veľkú rodinu? Plán bol taký, že to malo trvať celý víkend, a tak sme tam mali aj prespať. Podvečer som len tak sedela na miestnej lavičke, zrazu som zbadala, ako na mňa kýva otec. Tak som zodvihla svoj zadok a šla za ním. Povedal, že to už mám proste vydržať. Vedel, že ma to tu moc nebaví a povedal, že ak chcem môžem, sa ísť prejsť na lúku. V ten deň bolo veľmi pekne, a tak to bolo predzvesťou peknej noci a oblohy plnej hviezd. Áno ešte som vám nepovedala, že som veľký snílek a milujem hviezdy...

Tak som si zobrala deku a povedala si, že kašlem na oslavu, však čo tam budem robiť? Foter tam ukazoval moje fotky, keď som bola malá. Ako keby to niekoho tam aj zaujímalo. Našla som si pekné miesto pod stromom s krásnym výhľadom. Už sa pomali zotmievalo. A ja som bola nejaká unavená zo všetkých tých ľudí, na oslave. Oprela som sa o strom a pravdepodobne som pridriemala. Zrazu som sa prebudila na krásny chlapský hlas, ktorý znel ako hlas niečoho nadpozemského. Otvorila som oči a zrazu nadomnou stal krásny chalan s tmavímy vlasmi a zelenými očami. Presne taký, o akom sa vám vždy sníva vo vašich erotických snoch...

Spýtal sa, že čo tu robím takto sama? Ja som sa začala zakoktávať, že len tak tu sedím a a a, čakám kým sa zotmie aby, som mohla sledovať hviezdy. Na to on odpovedal, že aj on tu chodí sledovať hviezdy a, že sedím presne na jeho mieste. No a tak sme si teda sadli spolu vedľa seba a on mi začal ukazovať súhvezdia. Fascinovalo ma na ňom hlavne, že ktorý chalan sa dnes tak dobre vyzná do oblohy? Nikdy som nikoho takého nestretla, bola som úplne v šoku. Celý čas, ako mi opisoval tie hviezdy, som ho očami vyzliekala. Sama som nemohla uveriť tomu, že proste ho poznám 1hodinu a mám na neho takú hroznú chuť. O to viac ma potešilo to, keď sa ma spýtal, že či by som nechcela ísť na jeden "pohárik" k nemu. Jeho oči ale v tej tme boli také neodolateľné, že som proste musela súhlasiť.

A tak sme prišli ku nemu naozaj to bol len kúsoček, býval asi pol kilometra od tej chatovej osady, mal veľký pekný dom, z čoho som mal chvíľku strach. Usadili sme sa a po chvíľke išiel do kuchyne po poháriky. Ja som zatiaľ plná očakávania čakala, kým nepríde. Prišiel aj s pohárikmi a fľašou červeného a tak sme štrngli. Celý čas som mu naznačovala, že zahoď konečne ten pohárik a chyť ma tam dole! No a nakoľko, ako to pri chlapoch býva, nikdy nepochopia, čo majú robiť, som zobrala iniciatívu ja a dala mu prvý bozk. Ten bozk zapôsobil ale ako keď zhodíte prvé domino. Vrúcne ma objal a okamžite začal zo mňa dávať dole tričko. Po tom ako sme sa vyzliekli, mi tam dole dal 2 prsty a k tomu ma začal ešte aj lízať. Ja som bola z toho úplne mimo, také to bolo dobré! Popri tom, mi stískal jemne bradavky, ktoré úž stály v pozore, čo bol znak pre neho, že môžeš mi ho tam vopchať...

On ale stále s ním len krúžil okolo mojej vagíny a tým ma neustále dráždil a privádzal ma k totálnej nadržanosti. Konečne ho asi po minúte do mňa vložil. Bolo to niečo úžasné ho cítiť tak intenzívne... Po nejakej 5 minútach som zažila prvý orgazmus, na ňom zatiaľ nebolo poznať únavú a a tak sme zmenili polohu. Dal mi ho odzadu. Ja som počas toho stále myslela na, to bože prečo som toto nespravila už skôr?

Po ďalšej minútke povedal, že aby som na neho vyskočila. A tak som sa nebránila a išla som do toho, pomali som sa usadila a on povedal, aby som sa začala na ňom šúchať a pomali skackať. A tak som sa dala do toho, úplne som až slintala, aké to bolo dobre, zrazu som zacítila ako sa do mňa spravil, naozaj neopísateľný pocit, bol to zároveň môj druhý orgazmus. Ako som sa postavila časť z "toho" zo mňa začala vytekať, tak bolo "toho" veľa. Pomyslela som si čo ak otehotniem? Ale potom som si spomenula na to, že mám v peňaženke tabletku "po", tak ma to ukludnilo. Chvíľočku sme potom, vedľa seba ležali a odychovali. Potom som mu povedala, že už musím ísť a tak ma odprevadil. Nevedela som, že či ho ešte niekedy uvidím, ale tajne som dúfala, že moje číslo, ktoré som mu nenápadne nechala napísane na papieriku na stole, nezapadne prachom.

Nakoniec som sa rozhodla, že žiadnu tabletku "po" neužijem, a dobre som urobila. Všimla som si totiž, že mám neplodné dni celý týždeň, a tak som sa zbytočne nenapchávala hormónmi. A som si povedala, že on mi istotne zavolá, nakoľko som mu to videla v očiach (ženský 6ty zmysel). Nakoniec mi zavolal asi po týždni a znova sme sa stretli, no a kde sme dnes? Marek je môj manžel a žijeme spolu už 1 rok, zatiaľ ešte dieťatko nemáme, ale istotne sa nám nejedno pošťastí.

 Blog
Komentuj
 fotka
mayo  18. 9. 2010 17:02
Tak vidno, že to písal chlap
 fotka
stenatko  18. 9. 2010 19:12
 fotka
whatsername8  18. 9. 2010 20:40
ty vieš, čo si o tom myslim....birdzaci nemusia vedieť
Napíš svoj komentár