Určite zaujímavá otázka...

Skúsme si teraz spoločne odpovedať na túto pomerne zaujímavú nielen chlapskú neznámu...

Ako to ale je v skutočnosti?

Situácia č.1:

Žena, ktorá je bez záväzkov je zavretá vo väzaní, nikde naokolo žiaden chlap. Dokázala by vydržať si pomáhať len vlastnou rukou alebo by sa do toho primotala aj krásna spolu väzenka ? Áno alebo nie...?


Situácia č.2:

Skupinka momentálne nezadaných žien ide na spoločnú chatu, vypijú si... Neskončia spolu aj v spoločnej rodinnej posteli...? Áno alebo nie...?

Situácia č.3:

Žena je síce zadaná, ale doma ju čaká chlap ktorý ju nejako extra neuspokojuje, nepôjdeme za našou super kamoškou, ktorá rada experimentuje..? Áno alebo nie...?

Situácia č.4:

Po chlapoch ani len netúžite, na čo..? Nepotrebujeme otehotnieť..., nech si tie svoje vtáky nechajú. Za kamarátky mám 2 super dvojičky, ktoré ma do svojej spoločnosti pod perinou pravidelne a radi príjmu. Však v dnešnej dobe spermobánk, keď aj náhodou budeme chcieť dieťa zadovážime si ho... Áno alebo nie...?

Tak ako teda...? V komentoch môžete začať písať odpovede na všetky 4 otázky základne otázky... Vždy číslo otázky a odpoveď áno alebo nie, prípadne krátky koment. Posnažte sa odpovedať na otázky hlavne ženy a skúste odpovedať na všetky 4...

Spoločnými silami si zároveň odpovieme... VEĽKÁ VĎAKA VŠETKÝM ŽENÁM, KTORÉ BUDÚ PARTICIPOVAŤ.

------------------------------------

Vysvetlivky:
Ak vám vínde z 4 prípadov 4X áno ste čistá 100% nefalšovaná lezba.
Ak vám vínde z 4 prípadov 3X áno, ste na 90% lezba.
Ak vám vínde z 4 prípadov 2X áno, máte len prirodzené lesbické chúťky, ktoré ma v sebe ukrytá každá žena (mala by som si usporiadať svoje myšlienky).
Ak vám vínde z 4 prípadov 1X áno, nič to neznamená, ste normálna žena, ktorá má správnu orientáciu.

 Blog
Komentuj
 fotka
whatsername8  18. 9. 2010 20:46
to je nejaky kvalifikovany psychologicky vyskum??
Napíš svoj komentár