Spomínaš na tú noc?Chcela som počkať na výročie, no ty si bol tak neodolatelný..
V tom obleku si bol tak neskutočne sexi...a bolo mi jedno že máme stužkovú..chcela som ťa mať..Začalo sa to mojim plačom..keď mi prišlo lúto, že sa končí gympel a tie staré dobré časy spolu..objal si ma a jemne pobozkal..boli sme tam sami.. po chrbte mi zrazu prebehli zimomriavky, jemne si mi odhrnul vlasy a začal ma bozkávať na krku- vedel si že to milujem..ja som ťa začala vyzliekať, a bozkávať na hrudi- vedela som že to miluješ ty...
Jemne si mi začal rozopínať korzet a nesmierne som po tebe začala túžiť..potom si sa začal hrať s mojimi prsiami tak náruživo, že som ťa už chcela mať v sebe..jemne si mi dal dole podväzky a nohavičky..začala som byť hračkou v tvojich rukách a jemne si si ma pritiahol..sadla som si na teba a oddávali sme sa noci..hľadela som ti do očí a cítila ťa, bol si najbližšie ako sa len dá..a ty si sa na´dalej hral s mojimi prsiami..keď sme dostali orgazmus, bol to výbuch vášne ..od vtedy som to chcela prežiť znova a znova..
Ešte sme si ani nevydýchli a už nás zbadal profesor..rýchlo sme sa obliekli no i tak sme sa cítili trápne..mne to však bolo jedno, ..
Bolo to pred rokom a od vtedy sme sa obaja zlepšili..každý už so svojimi partnermi..
I tak na tú noc nezabudnem..
tie sladké začiatky..

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
sandy114  7. 7. 2008 22:24
heh take vzruso a mna to s tym profesorom zabilo
 fotka
michellka  7. 7. 2008 22:41
mozem kopirovat sandy ??? prosiimm

´

: heh take vzruso a mna to s tym profesorom zabilo



lol aj mna to zabilo bolo to dost napinave inak pekny blog netradicny .. lol ale na stuzkovej ?? to ste sa de schovali ?? a nechybali ste tam ostatnym ??
 fotka
tinka246  7. 7. 2008 23:41
Wow
Napíš svoj komentár