Kedysi by som bola celá bez seba, keď sa blížil víkend, a s tým aj žitie v meste. celá nedočkavá som večer vliezla do sprchy, jemne sa nakreslila, učesala a celá vysmiata som prešla trasu Tesco-Obchodná akadémia-Disco club Pasadena. Bol to akési nepísané pravidlo, niečo čo sme vždy dodržiavali. Kúpili vodku, kofolu a samozrejme aj oriešky.
Potom sme pretancovali celú noc.




Však doba sa mení. Skončila naša tradícia, a lákavá tekutina nás vyšla lacnejšie v bare. Nie, nestáli sme pri bare a nečakali sme cí nás niekto pozve. Proste je tam lacno. Aspoň niečo nám ostalo. Tancovanie.



teraz sa len smejem na mojich začiatkoch. S koľkou hanblivosťou som šla na parket. že ma vysmejú, že.. ale ani som sa nenazdala a po chvílke začali " dirty dancing" resp. uvolnená som si tancovala s kamarátkami. Každého chalana som odmietala, pretože týto týpci na zábavách sa hneď chcú oblizovať, a nakoniec mi ešte aj vyznajú lásku. Hrôza.


Jedna jediná výnimka. / jediný sktorým som šla tancovať aj keď som ho nepoznala no nelutujem.




a však dostať sa k veci. Neviem či spejem, alebo.. proste ma to tam už nebaví. nebaví ma tancovať, a premiestňovať sa z jedného klubu do ďalšieho. Pozerať sa na tie 14tky ako sa len predvádzajú, doslova sa predávajú na ulici a vysielajú signáli aby ich niekto fikol. Domachlené, ale nech. Chcem pár priatelov, a snimi vystrájať. MIMO MESTA .



A tak som sa dala na opekačky. Ja viem, niekto si povie že tam bude nuda, ale keď sa pozbierajú správni ludia, keď si s tými ľuďmi kurva rozumiete, je tam relax, humor, zábava a ešte sa aj najem.



Preč s didžinami, preč s chatami ja chcem klud a malú spoločnosť.

 Blog
Komentuj
 fotka
bubiatqo  4. 7. 2010 22:31
prezivam velmi podobne obdobie momentalne:}}
 fotka
salwiska  5. 7. 2010 10:28
hovoríš úplne o mne
Napíš svoj komentár