Sedela v sieti medzi stromami a pozorovala nebo a oblaky plynúce nad ňou.Rozmýšľala.Nad svojím životom,nad budúcnosťou,minulosťou,prítomnosťou.Snívala o ňom a o tom aké by to bolo keby ju ľúbil.Vedela však,že on ju neľúbi.Podľa nej nebola pekná.Bola síce vysoká a štíhla, no nemala peknú tvár.Mala síce pekné zelené oči, no tie skrývala za okuliarmi,ktoré držal krivý nos.

Milovala toho chalana.Keď ho nemohla mať, bola vďačná za každý okamih keď ho uvidela alebo stretla.Milovala jeho modré oči, ktoré tak túžobne vyhľadávala a ktoré ju sprevádzali v snoch.

Slnko zašlo za veľký tmavý oblak.Zafúkal vietor.Pocítila chlad,ktorý sa spojil s prázdnotou v jej duši.Cítila ako sa jej do očí tisnú slzy.Snažila sa ich zadržať,ale nedalo sa.Stekali jej po lícach,no nenamáhala sa ich zotrieť.Plakala nad nespravodlivosťou sveta a nad neopätovanou láskou.

začalo pršať.Kvapky dažďa sa spájali so slzami.Sedela a myslela na neho...

Dnes má o rok viac.Posadnutosť ním ju už prešla.Vedela,že to nebude mať zmysel.Nezabudla.Stále cíti to prázdno v sebe.Chcela by ho zaplniť.Teraz sedí v sieti a pozoruje oblaky.Neplače,len rozmýšľa.
Rozmýšľa...

 Blog
Komentuj
 fotka
domino  26. 6. 2007 18:59
jejo velmi pekne aj ked smutne
 fotka
kalthys  26. 6. 2007 19:07
Hmm..ako by mi niekto cital z duse..samozrejme v obratenom garde..v zavisloti toho pribehu..velmi posobive.
 fotka
lola8  16. 1. 2008 15:47
uz len zelene oci a okuliare mi chybaju, vsaaak?
 fotka
yoginko  11. 1. 2009 21:26
...aj ja sedávam v sieti..
Napíš svoj komentár