V stredu som sa opil a poriadne zhulil. Mal som krásny sen, že jem nesquik s mliekom. Ono to ani nebol sen, skor to bola túžba. Keby mi dal niekto navýber či mrdať alebo si ho dať mal by som dilemu.

Zobudil som sa na obed. Šiel na obed kde bola čašníča ako vždy poriadna piča. Napriek tomu som jej dal dáke drobné naviac a dúfal v lepšiu budúcnosť. Tá sa dostavila keď som začal huliť zo spolubývajúcim. Prebiehalo to asi nasledovne. Hulenie, hra, hulenie, šachy, pijem 5. pivko, hulenie, kupujeme dalšie pivko, burnout, hulenie, pivká. V 11 večer mi volá kamarát, že je dáky ples a čaká ma tam. Som nerozhodní: hulenie alebo baby ?

Rozhodujem sa pre to druhé ale ani jedno nedostanem. Zato som dostal niečo úplne iné.

Som oblečený celý v čiernom. Svietil som v svojom mega hustom saku. Chlastáme drahý alkohol a začíname kecať s tými najlepšími babami. Ale nikam to nevedie. Dáke tanečky, dáke bozkávanie bolo ale nič viac. Club začína byť prázdny. Je tak jedna ľadová princezná s nádherními prsiamy. Fakt exluzív. Ktorá hádza hádzala očká po kamarátovy. Druhý ide za ňou nech dá číslo kamarátovy. Kecy, prdy. Sú tam dvaja borci, ktorý sa chcú biť. Sereme na nich. Jeden nakoniec povie, že ak jeho kamarátka dá číslo mojmu kamarátovy tak odídu. Kamarát číslo dostáva a kokoti idú preč.

Začínam tušiť, že to bude drsné. Ja, Alex a Peter (ktorý ma číslo na ruke od kozatej) bereme tágo.
Bavíme sa o šukaní a o kundách, taxikár je radšej ticho. Na námestí kupujeme šáňo. Pľujeme na výlohy, čárame kde chceme, obťažujeme ľudí.

Pred diskotékou sa zakecáme s francúzkou a mexičanom. Kecáme, tancujeme. Nuda. Ideme dnu. Kecáme s každým. 90% ľudí je zo zahraničia. Pijeme, kecáme s babami, robíme si srandu s drsnákov. Všetko nám prechádza. Barmanky nás milujú. Dávajú nam drinky zadarmo. Alex si začína robiť piču s jednej baby. Chce ju bozávať. Ona nechce. Idem mu na pomoc. Sme na nu dvaja. On má kundu, ja celkom v pohode riťku. Kamarátovy dáva facku. Ja jej zatiaľ bozkávam krk. To jej nevadí. Hrá sa na drsnú. Dáky debil na nás furt čumí. Nie je miesto, kde by sme nemali ruky. Ale nič moc. Idem preč. Je sklamaná. Zostáva s ňou Alex.

Zoznamujem sa s babou, ktorá tvrdí, že je jej 15. Smejem sa. Bozkávam ju a idem preč.

Tancujem s čínankou. Je nesmelá. Nebavý ma next.

Pár chlapíkov mi povie, že som boh. Ja sa iba smejem. Kamaráti sú u dákych luxusních báb. Alex dáva mega tanec s mega babou za potlesku jej frajera.

Ja vidím znova francúzku, tancujeme. Chcem jej strčiť jazyk do úst. To nechce. Serem na ňu.

Je koniec diskotéky. Predbiehame sa. Robíme si s každého piču. Týpek baby do ktorej sme šli uplne najviac. Dáky švajčiarsky debil. Má problémy. Smejeme sa mu. Robíme si s neho mega najviac piču. Nezvláda to, ide za vyhazovačmi. Tí sa mu vysmejú tiež.

Na námestí sa zakecávam s nádhernou ukrajinkou. Ale kurví to jej kamarátka. Odchádza ale sere ma to, vyzeralo to sľubne. Alex medzitím sa váľa na zemy s dákou babou. Začíname točiť. Robíme fakt bordel, dva krát nás zastavuje polícia. Keď si ale kamarát robí piču s bezdáka a tancuje okolo neho. Dáky ukrajinci to nezvládajú a chcú sa s nami biť sereme na nich.

Ideme ďalej. Zoznamujeme sa s dvomi španielkami a jedním borcom. Borec zmizne. Španielky kecajú. S jednou sa bozkávam. Dáva mi číslo. Potom mi vysvetľuje, že má chlapca. Musím sa smiať. Ideme ďalej. Robíme bordel. Snažíme sa zapáliť ľudí zápaľkami. Robíme si piču s káždého. Máme policajní doprovod Snažím sa krotiť Alexa ale ten ide na 110%

Ďalšia diskotéka. Peter ide dnu bez platenia. Alex za ním. Ja si robím piču s vyhadzovača, že chcem hovoriť s majiteľom. Ten je posratý.

Nuda ideme preč. McDonald. Kupuje žrádlo. Obsluha je nasratá. Alex ide do private. Ja zas chcem chesse, ktorý je zdravý. Alex potom zas chce Chesse fresh. Ten vraj nemajú. Načo mu ja zas hovorím, že ak mi predavača pomože dáku majonézu mu dám. Začína byť dusno. Ideme si sadnúť. Následne zistujeme, že dáke tam poznáme. Kecáme. Mám žrádlo zadarmo. Potom ideme do ďalšieho klubu. Baby idú domov. Po 15 minútach im voláme ale sú nedostupné. Škoda, mohli sme šukať. Peter už jednou s nich niečo mal.

Posledná šanca na zábavu je katastrofa. Ideme domov.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár