WC- Čaute, nechcel by sa niekto pridať do novej sekty?
MK- Čauko, to je dosť že si sa ozval.
WC- Ahooj aká si stále taká peknunká , no teraz mam aj dosť prace ohľadom organizovania veci v našom klube, je to sekta zajačej ženy.
MK- Dakujem a to akú sektu ide?
WC- Je to sekta Zajačej ženy
MK- Aha, zajačej ženy. Prečo Zajačej?
WC- Žena je u nás posvätná, každá žena pochádza zo zajaca, zajac je posvätné zviera ktorému sa nemôže davať zelenina z tesca ale iba z tržnice a vlastnej záhradky, ale je toho mnoho načo si treba dávať pozor.
MK- Načo napríklad?
WC- Zajace nemajú radi ak onanuješ.
MK- A to už prečo ?
WC- Súčasťou našej komunity je neviazaný sex, sex je spojenie s najvyšším vesmírom, sex potrebujeme ako červík jeblčko, ako zastrčka zásuvku, inak by prúd nešiel, a tak je to aj vo vesmíre. Onania je útek pred vesmírnou energiou.
MK- Pre Boha. To kto je vaším vodcom?
WC- Našou kráľovnou je zajačia žena menom Samanta, je časticou všetkých častí, je vyvolená vesmírom, má diplom, je držiteľka rekordu v skakaní vo vreci a má trojky prsia, je veľmi milá a dobrá mávame s nou sex , je to súčasť toho, je to super je nás tam 26 a celý group sa milujeme z lásky.
MK- Aj ja sa milujem z lásky.
WC- Určite nemiluješ tak ako zajačica.
MK- To určite nie.
WC- Je to samotná enegria lásky, Samanta není síce najštíhlejšia ale práve preto z nej ide väčšia energia lásky.
MK- A kde to praktizujete?
WC- U nás máme stredisko v domove mládeže , lekcie mávame od 19 do 24 hodiny niekedy aj dlhšie, je to nádherne ..nechceš sa pridať? Akurát hľadáme niekoho v tvojom veku a upratovačku. zatial nemame moc prostriedkov na postele, gauče a eroticke pomôcky ale chceme poprosiť mestky urad o finančnú výpomoc s europskych fondov a kludne sa môžu pridať aj ostatný budeme mať len radosť.
MK- A čo z toho by som mala?
WC- sex s piatimi mužmi naraz.
MK- Fakt? to znie zaujímavo
WC- Ehm uhm, ale musíš začať najskôr s jedným, najprv musíš somnou.
MK- ?
WC- He, noo... vieš to sa musí, ja by som nerád porušoval pravidlá ..chápeš to na mne nezáleží ja som tie pravidla nevymyslel, nechcem mať problémy kvôli tomu tak musíme si to rozdať mi dvaja , spravíme si taký menší vesmírny úlet.
MK- No tak jo musím končiť pa.
WC- Počkaj! ešte som ti nepovedal o magickom chameleónovi to ťa bude zaujímať!

 Záchod
Komentuj
 fotka
patriiiiik  10. 5. 2009 10:08
lol to co je
 fotka
chuco  13. 5. 2009 16:17
hehe
 fotka
xmimix  19. 5. 2009 21:51
loooool xD
Napíš svoj komentár