Tak a už je to tu. Zajtra ráno už vyrážam na cestu do Čiech. Budem tam síce len 5 dní no aj tak sa mi moc nechce ísť. Možno to bude tým že za tri dni budeme musiet odohrat minimálne 6 zápasov. Ale o tom predsa turnaje sú. A pri našom šťastí dostaneme do skupiny tých najhorších súperov Karvinú, Prešov a Považskú Bystricu. No možno že budeme mať aspoň trochu šťastia a dostaneme niekoho nad kým by sme mohli vyhrať .

Ale aspoň to bude dobrá herná previerka pred novou sezónou. Kde by sme mali hrať s niektorými z tých ktorý budú aj na tomto turnaji, no dúfam ze nebudeme musieť hrať s Karvinou (sú fakt dobrý). Okrem nás

(HK Slavoj Trebišov pozn. aut. budú na turnaji aj Sokol Ostrava (Česká republika), TJ Sokol Velké Meziříčí (Česká republika), HC Baník OKD Karviná (Česká republika), SK Kuřim (Česká republika), MŠK Považská Bystirca (Slovensko), ŠKP Bratislava (Slovensko), ŠKHÁ Dubnica nad Váhom (Slovensko), HÁ-K Michalovce (Slovensko), Tatran Prešov, Spol s. r. o, (Slovensko), DAC Dunajská Streda (Slovensko), HC Vilnius (Litva), SK Tapa (Estónsko) a Szcypiorniak Olsztyn (Poľsko).

Dúfam že sa nám bude dariť a že aspoň niečo vyhráme

 Blog
Komentuj
 fotka
rocker1987  21. 8. 2007 14:43
 fotka
kika-00  21. 8. 2007 17:55
budem držať palce . mna to čaka o tyzden
 fotka
kika-00  21. 8. 2007 17:55
teda mozno ma to čaka
Napíš svoj komentár