kazdy sa niekam ponahla. aj ja. a preco? naco? nestihame si uzivat zivot. nestihame nic.. ani zit. ledia pendluju medzi pracou a domom. alebo skola domov skola domov. a nestihaju si uzivat zivot svet priatelov... deti chodia do skoli aby potom chodili do roboty . nehovorim ze je to zle, treba sa vzdelavat a pracovat.. zit ako mensina slovenskeho naroda, (niektory nie, ale aj tak nic v zlom) to tiez nieje najlepsie. ale treba sa niekedy zastavit, obzriet sa za seba a povedat si: svet je aj napriek vsetkemu predsa len krasny..

ludia sa uz od praveku vyvyjaju zdokonaluju sa. vyvyjaju stale lepsie a lepsie zbrane na to , aby sa nimi potom zabijali... a koli comu??? majetky, peniaze ,ropa.. je to normalne??? nie nnieje. ale je to realita. aj ked je kruta ale pravdiva..

 Blog
Komentuj
 fotka
ladokoz  13. 8. 2007 21:33
No ten blog mi prišiel taký uponáhľaný ako to o čom si písala. Ináč podľa mňa ide o klasiku nad ktorou sa zamýšľa každý... Treba sa na to vybodnúť a žiť svoj život ako chceš. A ak sa musíš prispôsobiť spoločnosti (s najväčšou pravdepodobnosťou), tak si nájdeš chvíle pre ktoré sa to oplatí. Tento systém je pošahaný, ale zaťiaľ to funguje. Čo bolo doteraz lepšie?
Napíš svoj komentár