Takže...čo sa deje zaujímavého. Nooo..veľa vecí. Keď si odmyslím, že by som o pár mesiacov mala skončiť školu a koľko mi k tomu vecí ešte chýba, tak sa mi chvíľami až točí hlava.

Čo ma ale momentálne ťaží viac, to je môj citový život. Stále vravím, že mi asi bolo lepšie, kým som bola sama samučká a opačné pohlavie mi bolo ukradnuté. Čo ale narobím, keď je láska taká krásna?...Aj keď mi momentálne spôsobuje asi viac bolesti a starosti, ako šťastia, tak by som nevrátila ani jediný okamih. Možno je mi to súdené, ja neviem...Možno sa musím najprv trápiť, kým mi bude dovolené milovať tak, ako to dokážem.
Raz som povedala:
"Som človek, ktorý sa naučil nežiadať od života veľa pekných vecí, lebo ma už veľa ľudí veľmi sklamalo, dostala som od života niekoľko faciek, ale vždy som šla ďalej a nenechala som sa zlomiť, aj keď ma to stále niečím ovplyvnilo... Preto som, aká som, a beriem ľudí takých, akí sú... Chcem od života iba kúsok šťastia, možno som beznádejný romantik, ale to vo mne nedokáže zmeniť nikto, pretože je to to, čo ma drží počas celého života nad vodou... Že existuje niekde človek, ktorý ma pochopí a ktorý mi dovolí ho ľúbiť bez výhrad...a bude ma ľúbiť tiež... Viem, že to nie je jednoduché, ale ja proste k šťastiu viac nepotrebujem... Ak mám lásku, tak dokážem prekonať všetko okolo seba."
Je to niečo, čo ma podľa mojich blízkych priateľov vystihuje, a musím len skonštatovať, že to je úplna pravda a tie slová v tej chvíli boli myslené úpimne.

Možno sa znova popálim, neviem... Ale dúfam, že sa tak nestane, lebo po prvý krát v živote cítim, že moje city sú mimo kontroly. Vždy som pri vzťahu dokázala rozumne myslieť a teraz sa mi to chvíľami vôbec nedarí. Človek, ktorého sa to týka to dobre vie, a bohužiaľ, ďalší vývin už viac menej nie je v mojich rukách. Uvidí sa, čo osud prinesie, ja len dúfam, že to zvládnem, nech to dopadne akokoľvek. A že napriek všetkému budeme vždy priatelia, lebo nikto mi nerozumie lepšie ako on.

 Blog
Komentuj
 fotka
althinka  3. 2. 2007 18:13
Moja zlataaaa (umyselne vynecha zdrobnelinu jej mena ... (A)(L) ... blahozelam k blogu ... ktory vystihuje jedno uzasne dievca , ktore je anjelom straznym ... ty si zasluzis vsetko co spominas ... a drzim palce ... aby sa ti to podarilo , lebo ak si niekto zasluzi lasku , tak si to ty intrakova princezna
Napíš svoj komentár