Dnes po troch rokoch sa zbiera ovocie! Tri roky som čakal na tú najväčšiu úrodu a dnes je tu. Stromu zvaný História dnes pekne dozreli všetky ovocia a idem oberať. A to keď som sadil stromček tak vyzeral celkom slabý a prvé mesiace na vyhodenie.

Nikdy som neriskoval príliš veľa, aby som si odtrhol ovocie skôr než bude dozreté, aj keď by vyzeralo že je na zjedenie. Nie. Neriskujem v živote príliš veľa. Mohlo by mi byť z toho ovocia veľmi zle. Radšej som si počkal a vsadil som na dlhšie čakanie, ale istejšie. A vyšlo to! Stromček rástol a silnel a silnel a aj jeho ovocie silnelo! Stromček je v TOP18ke!

Dnes po troch rokoch mám promócie! Tri roky som čakal na tento deň a dnes je tu. Odboru zvaný História dnes pekne dozrel čas na to aby som od neho získal svoj prvý titul. A to keď som išiel na prijmačky tak to bolo celkom so šťastím.. že 82druhý/90 a ani prvé mesiace to boh vie čo s tromi éčkami nebolo.

Nikdy som neriskoval príliš veľa, aby som sa zbytočne púšťal do niečoho z histórie ambiciózneho a fantastického, aj keď by to vyzeralo na prvý pohľad úžasne. Nie. Neriskujem v živote príliš veľa. Zo zlého zamerania by mi mohlo by veľmi zle. Radšej som si počkal a vsadil na dlhší, kombinovanejší ale vo všeobecnosti priamejši a pre historika osožnejší smer. A vyšlo to! Čítal, bádal, učil a učil a učil sa a moje presvedčenie s lepšími známkami silnelo a silnelo! Až som sa dostal do TOP18ky!

A bude to vychádzať! A urobím tu s pár ľuďmi dieru do Slovenska!

***
ps. neberte to celé ako chválu.

 Blog
Komentuj
 fotka
domiki25  8. 7. 2010 18:05
gratulujem
Napíš svoj komentár