...asi tak by som zažil momentálny okamih v mojom živote, nie, nie je to nič prevratné, len si užívam pár minút voľného času bez učenia Postupom času zisťujem že skúškové obdobie je zdraviu určite škodlivé, ešte že celkovo plánujem na VŠ byť len 5 rokov, teda ešte 2 a pol ak všetko pôjde OK.

Ale nie je to len škola čo ma pekne, pomalinky ale isto ničí. Je toho o dosť viac. Po ročnej naivite si človek uvedomí v akom stave je a je mu jasné že toto je začiatok konca. Samozrejme, ak niečo sa v živote nepohne. A to keď si predstavím čo ma ešte čaká cez skúškové, bakalárku a štátnice, prijmačky... je toho dosť...

...a raz keď sa naserem, to spravím jendoducho. Sa zoberiem a odpálim preč, vlastne ako totálne preč... proste že nový život, úplne so všetkým novým. Lebo tento život stojí za hovno popravde. Po strate niektorých hodnôt a chuti do niektorých vecí, človek stráca chuť čo i len žiť. Proste aj keby som mal ísť neviem kam, tak preč o tohto sveta, hej napríklad bratislavského. Viete, už mi to tu začína loziť po nervách.. stereotyp dňa, ulice, ľudí, školy, skúšky, debilov a hajzlov. Viem čo hovorím, len vídem von a už mi lezú niektorí ľudia na nervy.

Škola je vlastne len taký sprievodný jav mojich šialenstiev. Hej, stále hovorím že moja škola to je také dobrodružstvo, áno to je, veď tolko prelomových vecí sa mi podarylo cez školu... ach... a koľko by sa dalo, keby som mal viac času.. hej... zmeniť tok udalostí, ktorí je zle nastavený.

No a možno sa na toto všetko nevybodnem. Možno odpudivé sily budú slabšie než príťažlivé a možno teda sa mi podarí tu ostať a dokončiť načaté práce, a začať ešte viac ambicioznejšie práce v histórii, ktoré budú prelomové. A za to ručím, lebo všetko čo začnem v histórii bude za to stáť a nebude to bez účinku. Nenaletieť a poučiť sa z vlastných chýb sa mi stane dôležitým. Som idealista, v tomto odstavci, a preto ak súvislosti navzájom vyjdú, tak tu dokážeme také veci... no bolo by to ozaj zaujímavé.

...PS. raz tých ľudí čo mi lezú na nervy zo mňa porazí a nie mňa z nich

PS2. idem sa učíť, trochu zaujímavejšie Tiso a spol.

 Blog
Komentuj
 fotka
enka  11. 12. 2009 19:33
Musím súhlasiť s takmer všetkým, žial, okrem toho príliš optimistického posledného odstavca.. lebo ja naopak po nezmyselných týždňoch som sa na to definitívne vykašlala. Niekedy treba naozaj zmenu a nepredlžovať šialenstvo...
 fotka
biancadetolle  12. 12. 2009 16:40
Raz ma z teba porazí? Podľa ps1 ...ach jaj...

O Tisovi radšej ani nezačnem...
 fotka
dreamagall  12. 12. 2009 22:14
tak dufam ze sa ti bude dariť a ze ta šialenstvo nepremoze, aj ked v malých dávkach je to fajn
 fotka
armita  13. 12. 2009 11:56
idealista... to povedalo za všetko ALE nechcem tu písať čo sám vieš, tak nebudem

ver, len to ver sebe

...niekedy, keď zmeníme tok myšlienok, zmeníme celý svet (ten náš, ten je podstatný)
Napíš svoj komentár