Čo je na tom také ťažké povedať ako na tom som? Na čo sa skrývať za masku ktorá mi je tesná? Týmto chcem iba povedať pár vecí, ktoré ma akože dosť serú. Nechápem chalanov gayov čo sa skrývajú radšej za bisexualitu ako by to mali povedať na rovinu: Som gay! Alebo pre zmenu gayov ktorí so o sebe taja, a to nie len pred rodičmi ale aj pred kamarátmi kamoškami. Nechápem to absolútne ako taký človek vôbec môže žiť. Bez toho aby sa mohol niekomu poriadne zdôveriť a v kuse si vymýšľať nejaké imaginárne priateľky alebo si vymýšľať dôvody toho prečo je furt single.


Prv by som chcel niečo povedať o tak zvanej bixesualite. Existujú dva druhy bisexuálov. Tí ktorí nimi fakt sú a tí ktorí nimi niesu a sú to proste gayovia. Tretiu skupinu pomýlencov tu spomínať ani nebudem. Sú to proste chalani ktorí to o sebe silene všade prehlasujú a navyšujú si tým svoj rating. Jednoducho si myslia že keď sú bisexáči je o nich väčší záujem alebo čo. Ale ja v tom nevidím žiaden zmysel. Normálne by som bol schopný stiahnuť lezbické porno zapnúť mu to a položiť pred neho balík servítok, a čiň sa chlapče. Koľkým s nim by v nohaviciach proste ani nezaiskrilo a o to by som stavil aj svoj malíček!!!
Raz mi jeden hovoril že ho vzrušuje ženské poprsie, no ale či ho vzrušuje aj to ostatné čo sa ženy týka no ehm. To je taký mylný pocit ktorý majú niekedy aj heteráči (myslím tie sny kde sa im sníva že sexuju s mužmi). Neviem prečo v sebe nasilu niektorí hľadajú bisexualitu, mňa by vzťah s holkou vôbec neuspokojoval, možno nejaké sexuálne harašenie v totálnej opilosti.(ale vtedy sa lepím na každeho no bleeech)
Píšem to hlavne pre moje niekoľkoročné skúsenosti s takými to klamármi. Proste mi stačí jediný pohľad a viem že ten by tej holke pochválil skvôr kabelku ako si to s ňou začal predstavovať.
Sú to pre mňa proste povýšenci ktorí sa so sebou nevedia zmieriť. Aj keď si pre mňa za mňa neviem aký bisexuál, mňa absolútne nezaujíma ktorú holku by si kde a ako pretiahol. Príde mi to až ako nejaké chválenkárstvo a povýšenectvo nad mojou osobou, to sú na tomto svete takí kreténi, alebo im nedochádza že to mám proste u prdele?
Preto neznášam busexualitu!!! Sa poroste rozhodni pre jedno a tak si ži! Povraždil by som každého kto si zahybne s chalanom a pri tom chodí s holkou!! to je humus!
Ste obyčajní zbabelci!!!
Neviem či si myslia že nálepka gay znamená hneď vytočený a prihraty, ale tak to vôbec nie je. Sú takí samozrejme nehovorím že nie. Ale sú to normálni ľudia, horší sú tí čo to majú v hlave fakt prevrátené. Keď je niečo blbé tak je to proste tupé a nehneš s tým. Preto ma ta vymyslená bisexualita serie a hlavne keď mi o tom začne vykladať chalan ktorý sa pri tom rozhadzuje rukami a obdivuje lady gugu v klipe! (fajn priznávam jedna osoba ma nedávno dosť nasrala ale to na veci nič nemení)
A to nebudem hovoriť o kvázi gayoch: Och nieže to o mne niekomu povieš!!!
Ci kokot! Má to 30 žije si to pri rodičoch oni to o ňom nevedia!! druhý prípad: Mám už po dvacine kamošov mám po kokot nechodím akože s nikým a bavím sa na mega heteráča (toto mi fakt odpustite toto je už priveľa)
Už dosť stúpol mi tlak, radšej sa na to vyjebem. Proste ma všetci seriete!! Áno Vy!! Chováte sa ako malé kurvy!! Ktoré nevedia povedať pravdu!!! Neznášam vás!!!

 Úvaha
Komentuj
 fotka
azizi  14. 3. 2009 11:27
heh vidim ze ta to vcelku vyviedlo z mieri
 fotka
spacecowboy  14. 3. 2009 11:43
Dobre a čo ja s tým, že neznášaš bisexuálov? Pamätáš si na mňa? Raz sme si písali, no to som používal ešte iný nick...
Ja som, a? Môžem za to? Nie, rovnako ako gayovia nemôžu za to, že sú tým čím sú...podľa mňa, najväčšími magormi sú práve heteráči...hlavne tí zakomplexovaní čo nevedia pochopiť že byť ,,iný" nie je choroba. Ach jaj, priznávam že skákať z postele do postele, raz žena, potom muž nie je nič pekné (sám tatko mi stále prízvukuje aby som si dával pozor, hlavne ked´ to striedam) No ja jednoducho nemôžem za to, že sa zamilujem raz do dievčaťa, potom do chalana...Prepáč:-?
 fotka
kissfish  15. 3. 2009 08:18
hmmm zly den

ale inak z väcšinou súhlasím
 fotka
ice_stovo  16. 3. 2009 17:14
Pises, ze ked pocuvas ako by kde aku pretiahli, tak to je vyvysovanie nad teba. A co je teda toto? Pride mi to pomaly podobne nenavistne ako zvasty jednemo mojho ultrapravicoveho znameho voci homsexualom.



A navyse zahybanie vobec nie je o orientacii. Tiez som nazoru, ze pokial niekto potrebuje sex s chalanom, tak ench si s chalanom aj chodi, ale nemyslim si, ze to robi v tej nevere rozdiel.
 fotka
ronny  10. 4. 2009 00:03
tiez som nad pseudobisexacmi rozmyslala v takomto rozhrani a suhlasim s vacsinou nado mnou. ale zas, predsudky su stale silno pritomne a da sa pochopit, ze si nechcu zivot ztazovat i ked za cenu toho, ze zapieraju samych seba.
Napíš svoj komentár