Silno som zatvorila oči a snažila sa zapamätať tú chvíľu. Chcela som aby trvala čo najdlhšie, aby som vedela o každom detaile okolo o každej vôni a pocite čo sa kde len šuchol,aby som si to mohla do detailu zapamätať a neskôr na to spomínať.

Okolo poletovali vločky snehu a kúsky hudby. Snažila som sa ich zachytiť ale v rukaviciach mi zostávali len tie vločky. Nevadilo mi to, ba dokonca som sa smiala.

Ľudia tancovali a smiali sa tiež, spievali a oslavovali ťa. Ale nie kvôli tebe som sa snažila zachytiť tú chvíľu. Nie teba som oslavovala (aj keď som tak určite vyzerala),nie kvôli tebe som tancovala a smiala sa ako zvyšok ľudstva. Prepáč Nový rok, ale nie kvôli tebe.

Oslavovala som kvôli tomu, že som mohla držať niečie ruky, že som mohla sa mohla ohriať v niečích vreckách a že som mohla kričať na tvoju slávu s niekým. Oslavovala som to, že nie som sama, že môžem smelo povedať, že niekoho mám. Bola som šťastná a neprekážalo mi,ako po iné roky,ani to, že som musela absolvovať slalom pomedzi praskajúce petardy a svetlice. Lebo som bola s tebou.

Tak sa nehnevaj Nový rok!

 Blog
Komentuj
 fotka
anjelik4195  2. 1. 2008 16:49
jeej jaky zlaaty blog
 fotka
lilbubble  20. 1. 2008 22:59
welmi peknucke leni
 fotka
tenagi  25. 1. 2008 08:57
Taky peknyyyy blog, urcite ti to odpustil
Napíš svoj komentár