Snažila som sa to pochopiť... Naozaj. Ale asi to nedokážem.
Možno ste si to všimli aj vy.
Vymazávanie blogov, ba celej svojej Birdzovskej minulosti.

Poniektorí užívatelia Birdzu po istej dobe dostanú výpadok zdravého uvažovania (neviem ako inak tento stav nazvať) a vymažú všetko, čo vytvorili, a čo vytvorilo ich na tejto stránke. Blogy, statusy, vyplnený profil. Všetko. Dobre, ich kvalitné výtvory zrejme prežívajú v ich PC uložené, ničím nepoškodené... Ale aj tak? Prečo to robia???

Nemajú sa za čo hanbiť, nemusia sa pred ničím skrývať... A zväčša aj keď sa rozhodnú, že s blogovaním tuná navždy končia, tak sa vrátia. A začnú odznovu.
Možno chcú na seba upozorniť, možno v návale zlosti, či smútku či pod tlakom akejkoľvek inej emócie kliknú na krížik, možno spravili len neuvážený ťah, ktorý trochu, či viac ako trochu ľutujú... No aj tak.

A prečo toto vlastne píšem? Lebo ma to hnevá...a je mi to ľúto. Poznám zopár takých blogerov. Naozaj dobrých, ktorých nové príspevky stopujem ako prameň živej vody, keď je mi zle či smutno. A miesto kvanta blogov, statusov, či fotiek nachádzam prázdno. Nič. Alebo zopár príspevkov, ktoré vznikajú pri ich staro-novej identite.

Naozaj tomu nerozumiem. Ale možno, raz...ktohovie. Výpadok možno postretne aj mňa. Vymazanie celej mojej „birdz duše“.

_________________________________________
(dôvod vzniku blogu – pri preklikávaní si autorov, ktorých texty sa mi páčia, som narazila na prezývku Bonita. Jej komentáre mali hlavu aj pätu a páčili sa mi. Tak som chcela zistiť, či aj tak kvalitne píše. A zrazu, po otvorení webky – nič. Pričom viem, že písať písala. Podľa odporúčaní od kamarátov písala skvele. Ale ja sa to už zrejme neoverím.)

 Blog
Komentuj
 fotka
nicmanenapada  6. 10. 2010 13:21
Ja som ten príklad znovuzrodenia Birdz-identity Ale žeby tu niekomu vrátane mňa chýbali moje zväčša pesimistické úvahy a básne? Silno pochybujem. Ja v tom vidím odtrhnutie sa od minulosti. Možno to niekto tiež tak videl, keď tak konal. Ktovie...
 fotka
titusik  6. 10. 2010 17:02
ja si dokážem vymazať fotky, stavy, profil, ale blogov sa vzdať neviem. Asi sa na ne príliš viažem, hoci občas fakt nemám na čo Ale akosi verím, že ak ma niekto chce aspoň trocha cez túto internetovú clonu spoznať, tak jedine cez moje "kecy". A keby som si vytvorila novú identitu, po čase aj tak budem taká istá.
 fotka
alysia  7. 10. 2010 16:08
toto som si davnejsie vsimla aj ja... a preto vies co radsej robim ... len to sa neda so vsetkymi ... no proste je to skoda... nevies co sa v ich hlavach deje... mozno velka udalost sa u nich udiala a chcu zacat odznova mat cisty stit ... ktovie
Napíš svoj komentár