TO BOLO!! zatial nalepsie 2 dni tychto prazdnin ..normalne skoro raj

30 stupnov v tieni a my na vlakovej stanici v trenčianskych bohuslaviciach. skpinka 50 ludi a ani jeden nevedel ako sa dostat na miesto ...ale dako sme uz trafili. zabocit doprava a za kostolom stale rovno..proste ist za rachotom

cestou sme sa stavili v krcme ovlazit svoje vyprahnuté hrdlá nealko( aj alko) napojmi a nanukmi. a napokon sme konecne dorazili k penziónu uja žákovica dostali sme zlte pasky sa rucky(paskovi chalani lutovali, ze si nezobrali prstene a taki opaskovani sme si isli rozlozit stan, znamejsi skor pod prezyvkou Sauna .. stanové mestecko bolo v skutocnosti pokosené datelinové pole, ale posluzilo.

tak sme sa ustanili a vyrazili na pivco. dali sme jedno, druhe, tretie...mnoo... a male nikde necapovali..zasmakovalo. o siestej zacali ska2tonics a potom to uz frcalo. Lavagance, Lipa... a prvy vrchol vecera: le Payaco. cez cechomor sme polezali na travve a jedna kamoska s tam prastila a nadobro zaspala v Saune.
pa Cechomore prisila druha supa: Para ... tam sme skakali tak do 2 alebo 3 hodiny rannej..potom sa nam aj sauna zdala ako dobre lezovisko.

rano som sa budila pravidelne kazdu hodinu, vypocula som si rozhovory okolobývajúcich punkerov, ktoré mi dali fakt vela ..



dalsi den bude v dalsom blogu... uz coskoro

 Blog
Komentuj
 fotka
flleur  24. 7. 2006 00:33
Ahoj,ja som tiež písala o tomto víkende,lebo bolo super aj ja som sa poriadne vyskákala na pare a Le payaco.ale najlepší boli hex,som sa na to dosť tešila a čechom,or som tiež preležala v tráve na kopci
Napíš svoj komentár