Chcem....necitit, nevediet, nebyt....chcela by som mat stav ako vcera....chcem mat ten stav aj zajtra aj pozajtra aj popozajtra a aj potom...nechcem sa uz nikdy prebudit ....z chvil ked nemyslim

Chcem.....nevidiet tie obrazy stale dookola, udalosti ktore sa stali a ja viem, no nikdy som ich nevidela, chcem aby sa prestali premietat v mojej fantazii

Chcela by som nepoznat pravdu a vratit cas, zabranit veciam ktore sa stali a neurobit znova tu istu chybu. Neprezivat zase to iste, tu istu bolest s drobnymi obmienkami.

Myslela som si, ze som uz silna....myslela som, ze uz ma nic nemoze zrazit tak hlboko k zemi...a klesla som hlbsie ako predtym, ovela tvrdsi bol tento uder.

Necitim uz zmatok, prave naopak, mam vo vsetkom take jasno az je to odporne. Byt si taka ista, poznat aj detaily...Nemozem spravit nic, mozem len nechat samu seba prezivat tento pocit...neexistuje ziaden liek, ziadna pomoc, ziadna ulava....nie je nic, musim si vystacit sama.

Sama...a pritom je tolko ludi okolo, tolko ludi mi chce pomoct, hovoria-to bude dobre, ja viem ze hej...ale KEDY? Kazdym dnom...mozem sa tesit aj na zajtra, na dalsi den plny prazdnoty.

Mam strach, ze stastie je len iluzia, ze za vsetkym sa skryva klam, ze ludia su stastny iba preto ze nepoznaju pravdu, ktora je nesmierne kruta.

Ludia su kruti, len ludia skutocne ublizuju, len ludia vedie dohnat cloveka ku sialenstvu, k smrti, k nenavisti aj k laske........vsetko je to rovnaka skaza....oslobodenie je len jedno...

 Blog
Komentuj
 fotka
baska163  31. 3. 2007 23:17
krasne.......mam pocit ze tho je o mne
 fotka
tinqa  3. 5. 2009 01:48
a kazdym dnom sa v tom viac utvrdzujem....len teraz z trochu ineho uhla
Napíš svoj komentár