Iba seda mys... postavicka, karikatura, bez pocitov, bez myslienok, bez nazorov...bez farieb....iba seda...ani nie cierno biela. Neexistuje a nikdy neexistovala,.
Ako kvapka sladkej vody v mory...je ina...a uplne bezvynamna, stratena a neviditelna.

Nikto sa nepozera, naco aj ked nic nevidi?

Svet musi byt vyzualny a hlucny....nikto dnes nebude hladat, kazdy ma naservirovane na podnose kriklave veci a z kazdej strany pocuje hlasny ramus...kazdy sa snazi prerazit, prebit sa a vobec sa mu to nemusi pacit...bude mechanicky vykonavat masovu cinost aby existoval...nezapadol prachom. Bude kricat vety v neznamej reci, presvedcivo a na plne hrdlo. Bude suhlasit s nazormi ktore su IN a popri tom vsetkom sa bude snazit byt nejoriginalnejsi...teda cim viac. Kto ma viac, kto ma vyraznejsie, kto ma hlucnejsie...to je original. A pritom su vsetci rovnaki...hnani masou.

A nech sa vam to skusi nepacit, vyjadrite nesuhlas....budete blazon, zaradia vas to kategorie blaznov, ako dalsi z "originalov"...dalsi z nich.

A ak zostanete ticho prestanete existovat...poslapu vam cest, poslapu vam hrdost a zostanete priehladny, nepochopeny a sam...neexistujuci.

Vsetky krasne veci su prirodzene, su zo srdca, nie su preto lebo musia byt...su nezistne, vznikaju... .

Ked clovek chyti do ruky stetec a maluje...robi tahy stetcom, dava na papier co citi...v kazdom tahu je milion myslienok tisickrat premylslenych. Je to spoved...ma obrovsku hodnotu, je vyjadrena cisto a uprimne.

Vy ma nechapete... odolavam tlaku toho cim zijem kazdy den, nenavidim to vsetko a zaroven ma to nuti tvorit. Vznika vo mne otazka dokedy este? Najde sa niekto, kto bude ako ja? Keby som aspon nebola sama...
...a ak najdem co hladam, prestanem potom hladat a zostanem necinna?

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár