9.1.2012

Dnešný deň začal troška zaspato nechcelo sa mi stavať do prace v postieľke bolo fajnučko teplučko ale myslel som na to že po dnešku dva týždne prázdnin tak som stal a smer práca.

V prací bola nuda jak stále kukal som TV na laptope pozeral nejaké seriály potom pozeral nejakú Francusku hudobnú stanicu ale dobra bola, tak skoro cely čas som bol sám až poobede došli šéfovia a o hodinku a pol ma pustily skorej domov.

Som došiel domov a riešil na FB čo sa dnes robí nechcel som byt doma lebo nuda bola. Nakoniec som išiel ku Adovy a šli sme s Durom vyčistiť auto. Došli sme na benzín pumpu tak začali čistiť no Duro a Ado mne bolo zima aj sa mi nechcelo .

O 18:00 som mal dôjsť odprevadiť Kajku domov s hudobnej ale boli sme stále na benzinke čas utekal ja som každou minutou bol nervóznejší o 17:52 sme vyšli s benzinky čo trvá cesta ku Kajkinej hudobnej asi 10 minúť cca ale ako naschvál boli semafory proti mne ale stihol som to len tak tak aj kajka meškala čo bolo aj dobre.

Kajku som šiel odprevadiť domov od hudobnej nebýva ďaleko , tak sme išli kecali sme celu cestu až k jej brané ešte pri jej brané sme kecali asi hodinku ale dobre veľmi dobre bolo Kajku mam veľmi rad je ďalšia osoba ktorá mi je blízko ku srdiečku a ešte aj Peťka s Kajkou sme sa rozlučily s veľkým hugom a išiel som dalej.

Tak som volal Petke lebo aj Ado ju chcel isť ju pozrieť tak som ju prehovoril aby vyšla vonku plus aby mi urobila fajný čajík troška premrzol pri Kajke tak som išiel busom ADo mi vola nech vystúpim a došli s Durom po mňa na zastávku a išli za Peťkov jak sme došli ku jej brané pre zvonil ADo Peťka do par sekúnd bola pri nás, sadla si kumne do zadu všetci sme kecali šalily sa troška Peťka bola smutná nemá to doma jednoduché ale tak veľmi chcel pomôcť ale nedá sa čo ma mrzí . Tak to bol dnešný celkom super deň bol som s ľuďmi čo som chcel strávil som sni mi pekne chvíľke už len telka a posteľ .

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár