Je čas spamätať sa ľudia.


Druhý list Timotejovi 3:1 - v posledných dňoch nastanú ťažké časy. 2 Ľudia budú sebeckí, budú milovať peniaze, budú chvastaví, namyslení, rúhači, neposlušní voči rodičom, nevďační, bezbožní, 3 neláskaví, neľútostní, ohovárači, nezdržanliví, bezohľadní, bez lásky k dobru, 4 zradcovia, nerozvážni, namyslení, viac milujúci rozkoše ako Boha.
Presne takí sú ľudia dneska každý sa ženie len za peniazmi, každý sa len chce chváliť aký je on super a akí sú ostatní zlí, namyslesnosť k tomu ani nie je čo dodať, rúhači celý svet sa stále rúha nebesia i ze sú plné Božej slávy a ľudia radšej povedia že to všetko vzniklo z ničoho, namyslení príklad sociálne siete na instagrame sú takí narcisovia že to je katastrofa k tik toku sa ani nevyjadrujem sieť na totálne otupenie a vymývanie mozgov... viac milujúci rozkoše ako Boha o tom že celý tento skazený svet je len o sexe o tom nieje treba nič písať lebo to je každému jasné všade porno nahota i keď človek nechce vyskakuje to na neho z každého kúta v reklamách v telke všade, dievčatá chodia po von skoro nahé všetko je len o sexe bez manželstva len si užiť a hotovo skazenosť čo sa týka homosexuality transgender a podobných ohavností k tomu ani nemám slov normálne nechápem že táto ideológia zla a skazenosti si mohla vybojovať nejaké práva vo svete ale vzhľadom že žijeme v posledných dňoch sa to musí stať.
V Californii som čítal že schválili nejaký zákon pre pedofilov vlastne tam legalizujú pedofíliu a ani nepíšem o ďalších úchylnostiach skazenosť tohto sveta a morálny úpadok je už na úplnom vrchole povedal by som že svet je dnes oveľa horší ako bolo v Sodome a Gomore. A k ostatným bodom sa ani netreba vyjadrovať to musí byť jasné každému.

Druhý list Timotejovi 4:3 - Príde totiž čas, keď ľudia neznesú zdravú náuku, ale podľa vlastných žiadostí sa budú zháňať za učiteľmi, aby im šteklili uši, 4 odvrátia sluch od pravdy a priklonia sa k bájam.
Pozrite sa na toto ako to krásne vystihuje dnešný svet. Ľudia neznesú pravdu Božie slovo ale na miesto toho má dnes skoro každý človek vlastnú teóriu na všetko a tým vlastným vymysleným bludom naozaj veria. Ľudia veria račej chorej teórii že všetko vzniklo z ničoho.
Biblia hovorí že na počiatku bol Boh a skrze neho povstalo všetko čo povstalo lebo v ňom bol život ak by nebol Boh a nebol by v ňom život neexistovalo by vôbec nič ani priestor ani čas ani fyzikálne zákony ani žiadne podmienky v priestore nebola by ani žiadna teplota nebolo by proste nič lebo niečo nemôže vzniknúť z ničoho a to vie pochopiť aj malé dieťa a každý zdravý rozum že niečo nemôže vzniknúť z ničoho a aj to každý vie až kým nedôjde na Boha v tom prípade radšej ľudia zaprú zdravý rozum a priklonia sa k totálne chorej teórii že všetko vzniklo z ničoho.
Ľudia to ale robia preto veď Biblia to presne opisuje v Jánovi 3:19 - Súd je v tom, že svetlo prišlo na svet, ale ľudia milovali väčšmi tmu než svetlo, lebo ich skutky boli zlé. 20 Veď každý, kto robí zle, nenávidí svetlo a nejde na svetlo, aby jeho skutky nevyšli najavo.
Každý človek vo vnútri vie že musí existovať Boh ale ako je napísané ľudia milovali viac tmu lebo ich skutky boli zlé. Ide o to že každý si chce žiť podľa seba ako sa mu zachce bez pravidiel a preto každý odmieta Boha lebo Boh každého z nás usvedčuje v naších zlých skutkoch a to už by ľudia nemohli nezáväzne sexovať a celkovo hrešiť ale museli by prijať zodpovednosť. Ľudia milujú hriech preto každý odmieta Boha a preto končí tento svet všade pohromy zemetrasenia požiare aké nikdy neboli aj najväčšiemu ateistovi ktorý sleduje dianie okolo sveta musí byť jasné že sa niečo deje a že niečo nieje v poriadku. A poviem vám že to čo sa deje nieje globálne otepľovanie ale hriech Boh je nad všetkým a keby tento svet nebol skazený a morálne úplne na dne Boh by nedopustil žiadne pohromy na svete.

Druhý Petrov list 3:3 - Vedzte predovšetkým, že v posledných dňoch prídu posmievači, ktorí žijú, ako sa im zachce, 4 a budú sa posmievať: „Kdeže je sľub o jeho príchode? Veď odkedy zosnuli otcovia, všetko ostáva tak, ako bolo na začiatku stvorenia!“ 5 Zámerne pritom ignorujú to, že nebesia boli oddávna a zem povstala z vody a skrze vodu Božím slovom. 6 Vodou bol niekdajší svet zatopený a zničený. 7 To isté slovo zachováva terajšie nebo i zem pre oheň a deň súdu a záhuby bezbožných ľudí.
Posmievači ktorí žijú ako sa im zachce ani netreba hľadať ďaleko stačí sa pozrieť tu na túto sieť.

Prvý list Timotejovi 4:1 - Duch však výslovne hovorí, že v posledných časoch niektorí odpadnú od viery a budú sa pridŕžať bludných duchov a náuk démonov 2 pre pokrytectvo luhárov, ktorí majú vypálené znamenie na vlastnom svedomí. 3 Títo ľudia zabraňujú vstupovať do manželstva, prikazujú zdržiavať sa pokrmov, ktoré Boh predsa stvoril, aby ich s vďačnosťou prijímali tí, čo veria a poznajú pravdu. 4 Veď všetko, čo Boh stvoril, je dobré a nič nie je na zavrhnutie, ak sa prijíma s vďakou. 5 Veď sa to posväcuje Božím slovom a modlitbou.
Toľko ľudí dneska verí mágii, vešteniu, horoskopom, numerológii, new age, kryštálom a podobným démonickým bludom.
Takí ľudia chcú aby ľudia žili spolu nezáväzne. Zdržiavanie pokrmov vegetariánstvo všetko sú to také bludy.

Druhý list Tesaloničanom 2:3 - Veď najprv musí nastať odpadnutie od Boha a zjaví sa človek neprávosti, syn zatratenia.
Odpadnutie od Boha zažívame dnes dnes už skoro nikto neverí v Boha a v jeho slovo z mladých ani nehovorím je jasné že žijeme v posledných dňoch a Pán Ježiš prichádza ľudia navráťte a zmierte sa s Bohom kým je ešte čas lebo času je už veľmi málo. Pán Ježiš za nás zaplatil účet za naše hriechy na kríži stačí len prijať ten dar ktorý sme dostali od Boha ten dar je Pán Ježiš. Ak ho nepríjmete sami sa odsúdite na večné zatratenie.

Znamenia posledných časov sú tu vypĺňajú sa nám pred očami je toho oveľa viac čo sa deje dal som tu len kúsok z toho všetkého spamätajte sa ľudia ide o večnosť. Pán Ježiš prichádza.

 Blog
Komentuj
 fotka
tomiq254  19. 9. 2020 15:15
Boh sa nenechá vysmievať čo si kto zaseje to bude aj žať ak odmietnete Božiu milosť Ježiša Krista budete musieť byť súdení podľa Božej spravodlivosti. Ježiš Kristus je pán pánov a kráľ kráľov jemu chvála moc česť a sláva na veky.
 fotka
vreskot000  19. 9. 2020 16:24
v Otčenáši sa predsa toto modlíme. ja sa modlím, aby ten druhý príchod Pána už konečne prišiel
 fotka
tomiq254  19. 9. 2020 16:35
@vreskot000 Presne ja sa už neviem dočkať kedy príde pre nás a potom ustanoví svoje 1000 ročné milénium v ktorom už nebude zlo ani pokušenie potom príde súd a večnosť. Pozri si Sergeja Miháľa on sa zaoberá príchodom Pána Ježiša je to na povzbudenie ducha a podľa písma sme v posledných dňoch a Pánov deň môže začať každú chvíľu. 23. Septembra 2017 sa vyplnilo na nebi Zjavenie Jána 12 presne ako sa tam píše boli sformované súhvezdia a hviezdy a teraz 23. Septembra budú presne 3 roky od toho znamenia a vieme čo znamená číslo 3 v Biblii. Tým nedávam žiaden dátum presný čas vie len Otec na nebesiach ale znamenia nám boli dané.

Ja, Ježiš, som poslal svojho anjela, aby vám v cirkvách svedčil o týchto veciach. Ja som koreň a rod Dávida, jasná ranná hviezda.“ 17 A Duch i nevesta hovoria: „Príď!“ A ten, kto počúva, nech povie: „Príď!“ Kto je smädný, nech príde; kto chce, nech si zadarmo naberie vody života. 18 Ja dosvedčujem každému, kto počúva slová proroctva tejto knihy: Ak niekto k tomu niečo pridá, tomu Boh pridá rany zapísané v tejto knihe. 19 A ak niekto uberie zo slov proroctva tejto knihy, tomu Boh odníme jeho podiel zo stromu života a miesto vo svätom meste, ako sa o nich píše v tejto knihe. 20 Ten, čo dosvedčuje tieto veci, hovorí: „Áno, prídem čoskoro!“ Amen, príď, Pane Ježišu!
 fotka
firestorm  19. 9. 2020 17:24
vau..dobrá sekta.. O_o
 fotka
tomiq254  19. 9. 2020 17:44
@firestorm To hovorí človek čo má 30 rokov a myslíš si že vieš všetko keď máš problém neotváraj takéto články nikto ťa nenúti.
 fotka
blackfog  19. 9. 2020 22:50
Tých príchodov už bolo.
 fotka
tomiq254  20. 9. 2020 10:46
@blackfog
Už len tým že sa vysmievaš napĺňaš písmo aj som to dal vyššie hej príchodov už bolo ale ešte nikdy neboli naplnené Biblické proroctvá dnes sú takže ten deň môže prísť hocikedy aj teraz presný čas ale vie len Boh. Aké znamenia sú naplnené písať nebudem lebo taký jak ty aj tak ničomu neuveria takže sa smej koľko chceš a či tomu dakto verí alebo nie Pán Ježiš prichádza.
 fotka
zajko1211  20. 9. 2020 22:50
@blackfog
nepindaj pizdoviny..
akých bolo...kto prišiel?
padni na kolena a kájaj sa, syn zlorečenia a nenávisti...
 fotka
zajko1211  20. 9. 2020 23:01
Sergej Mihal je lutherán a oni nemusia Pannu Máriu...
nejak nemôže pochopiť, že práve ju si dávno pred tým ako sa narodila, vyvolil za matku svojho syna Ježiša Krista..
Keď si to pozemským "rozumom" zoberieme, je vlastne manželkou Boha...
hm, asi som sa zbláznil...
Mihal hlása vythrnutie - vychvátenie do nebies svojej cirkvi, teda všetkých tých čo veria v Boha...a tu je problém, naši kňazi akosi o tomto nič v kostoloch nehovoria...ma to byť prekvapenie, pre nás ovečky, že jedného dňa sa budme vidieť v povetrí, ako letíme na svadbu baránkovu do neba?...
alebo tomu dokonca neveria?
dnešná doba je veľmi hektická a ľudia už nevedia čomu veriť...
10 
 fotka
tomiq254  21. 9. 2020 11:22
@zajko1211
Veriť treba len Biblii to je jediná a večná pravda.
Matúš 24:35 Nebo a zem sa pominú, ale moje slová sa nikdy nepominú.
Matúš 5:17 Nemyslite si, že som prišiel zrušiť Zákon alebo Prorokov. Neprišiel som zrušiť, ale naplniť. 18 Amen, hovorím vám: Pokiaľ sa nepominie nebo a zem, nepominie sa ani najmenšie písmenko, ani jediná čiarka zo Zákona, kým sa všetko nestane. 19 Kto by teda zrušil čo len jedno z týchto najmenších prikázaní a učil by tak ľudí, bude označený za najmenšieho v nebeskom kráľovstve. Kto ich však bude zachovávať a učiť, bude označený za veľkého v nebeskom kráľovstve.
Už chápeš? Pán Ježiš naplni všetko z písma.
O tom že sa stretneme v povetrí hovorí apoštol Pavol v Prvom liste Tesaloničanom 4:15 Toto vám totiž hovoríme podľa Pánovho slova: My, ktorí zostaneme nažive až do Pánovho príchodu, nepredídeme zosnulých. 16 Lebo vo chvíli, keď zaznie povel, hlas archanjela a Božia poľnica, sám Pán zostúpi z neba a prví vstanú tí, čo zomreli v Kristovi; 17 potom my, ktorí zostaneme nažive, spolu s nimi budeme uchvátení v oblakoch hore v ústrety Pánovi a budeme tak navždy s Pánom. 18 Potešujte sa navzájom týmito slovami.

Máš pravdu nehovorí sa o tom v kostoloch a to je veľký problém lebo ľudia zabúdajú že náš domov a náš zmysel života nieje na tomto svete ale náš zmysel, cieľ a dôvod nášho života je Ježiš Kristus on je zmysel, cieľ a dôvod nášho života aby sme raz boli naveky s ním a s Otcom v jeho nekonečnej sláve do ktorej sa ani anjeli serafíni v nebi nevydržia pozerať dlho tak veľká je jeho sláva.
Izaiáš 6:1 V roku, keď zomrel kráľ Oziáš, videl som Pána sedieť na vysokom a vznešenom tróne; lem jeho rúcha napĺňal chrám. 2 Nad ním stáli serafíni; každý mal po šesť krídel: dvoma krídlami si zakrývali tvár, dvoma si zakrývali nohy a dvoma lietali.
Najväčšia liga anjelov si musí zakrývať tvár pred Božou slávou to si nevieme ani predstaviť naše mozgy nato vôbec nestačia.

Dnešná doba je ako Matúš 25:1 Vtedy sa nebeské kráľovstvo bude podobať desiatim pannám, ktoré si vzali lampy a vyšli v ústrety ženíchovi. 2 Päť z nich bolo pochabých a päť rozumných.
Rozumné panny netrpezlivo čakajú na Pána a volajú aby prišiel bláznivé si obľúbili tento svet a preto ani nechcú aby Pán prišiel a hovoria že skoro nepríde. A bláznivé tu budú preto zanechané v súžení ktoré je už za dverami.

Zjavenie Jána 22:16 Ja, Ježiš, som poslal svojho anjela, aby vám v cirkvách svedčil o týchto veciach. Ja som koreň a rod Dávida, jasná ranná hviezda.“ 17 A Duch i nevesta hovoria: „Príď!“ A ten, kto počúva, nech povie: „Príď!“ Kto je smädný, nech príde; kto chce, nech si zadarmo naberie vody života. 18 Ja dosvedčujem každému, kto počúva slová proroctva tejto knihy: Ak niekto k tomu niečo pridá, tomu Boh pridá rany zapísané v tejto knihe. 19 A ak niekto uberie zo slov proroctva tejto knihy, tomu Boh odníme jeho podiel zo stromu života a miesto vo svätom meste, ako sa o nich píše v tejto knihe. 20 Ten, čo dosvedčuje tieto veci, hovorí: „Áno, prídem čoskoro!“ Amen, príď, Pane Ježišu!
 
 fotka
tequila  11. 12. 2023 16:10
je pravda, ze v biblii sa pise, ze boh vyjebal krista do riti?
Napíš svoj komentár