Ráno...približne okolo tej šiestej ma zobudil budík...ale...nezvonil xD. No, zobudilo ma vibrovanie mobilu /samozrejme/...to je už šialené. Tak keď som sa teda zobudila, šla som na comp, zjedla keks /pôvodne mal byť do školy, ale čo, keď som naň dostala práve vtedy chuť..no nechám si ho do školy ne?! NE./ a ako vždy zas a znova, nestíhala som do tej školy... /Ale keď to sa ani nedá /
V električke som počúvala Funko...taká pekná pomalá a ešte k tomu aj upokojujúca pesnička išla a teraz som zistila, že ju aj mám v compe /tuším moja drahá laj mi ju dávno poslala / tak ju počúvam dookola. Niežeby som sa potrebovala upokojiť, ale...potrebujem . Ale tak prejdime s5 k tomu vyčerpávajúcemu dňu.

8:02 /ešte zvonilo akože... / Anglina...prišla som do triedy, kde ma už čakala úžasná pani učiteľka, ktorá nemá čo na práci, len buzerovať každého druhého v triede. ,,Prepáčte že meškám ale ušla mi električka..." snažila som sa tváriť úplne nevinne a pozerala som jej rovno do očí, čakajúc len že dobre, sadni si... ale tá začala kecať niečo o mimozemšťanoch a unesenej električke, čím ma /asi nechtiac/ zapojila zas do debaty. Veď...niekto jej musel vysvetliť, že mimozemšťania tu ešte nie sú . Potom asi schválne, prvý krát od začiatku roka, začala kontrolovať domáce, z ktorej pár ľuďom /jasne, vrátane mňa/, ktorí si ju nemienili spraviť, zabudli, alebo podobné blbosti, nacapila poznámky.

Potom bola slovina, ale keďže naša triedna šla dakde het, mali sme zastupovanú hodinu /t.j. hodina na opisovanie domácich, prezváňanie, počúvanie mp3-jek, biflenie na ďalšie hodiny etc./ ktorú sme plhohodnotne využili. Teda aspoň ja určite. Opísala som domácu z matiky a biflila som sa na hudobnú a deják. Popri tom som si stihla aj prezváňať s dvoma kamošmi a počúvať zas...Funko. Som proste dobrá.

Potom bola už spomínaná hudobná. Jak dobre, že som sa učila. Zas dala pár žiakom písomky /šak jasne, aj mne dala..čo ju po tom, že už mám 3 známky, zatiaľ čo iní ani jednu? A to tri známky z hudobnej je už aj na jeden polrok dosť veľa/ alee ono to nebolo nič ťažké. Z piatich vecí som si opakovala len najľahší barok a čosííí ona mi dala napísať práve ten . Takže...štvrtá jednotka .
Ďalšia bola matika...tak to ani nemám chuť opisovať, aj tak si z nej nič nepamätám. Proste, už asi tretí krát opakujeme konštrukcie takže nič moc. Pamätám si akurát to, že som každú chvíľu kašľala, fúkala nos, alebo niečo podobné. Potom sme mali dejepis... tak som sa nabiflila tú látku cez prestávky, že keby ma skúšala, mám istú jednotku. Ale nieee, ona bude radsej skúšať z tej blbej prvej svetovej vojny, ktorú už vieme všetci ako rozprávku, ale budiž, furt sa pýta niečo nové, o čom sme teda ani nemali šajnu, takže neboli len jednotky. A na mňa sadlo šťastie, nevyvolala ma.

Potom bola fyzika, takže sme sa po zvonení museli presunúť do učebne. Inak, mali sme sa naučiť "Odraz". To bolo ľahké, ale jasne, keď je niečo ľahké, nikto ma z toho nevyvolá. Tak som vyložila mobil do lavice a pokým učka skúšala, prezváňala som si s nejakou mojou obeťou /pravdepodobne s niekým z pokecu/. Hm a ďalšiu pólku hodiny som pravdepodobne prespala, pretože už netuším čo sme robili..
Taak keď zazvonilo, zobrala som asi šiestim superspolužiakom fyziky, aby mohli ísť hneď na obed /akože nikoho nezaujíma, že mňa bolí ruka??...síce to som im ani nestihla oznámiť../. Noo po presťahovaní sa s5 do našej triedy, som každému pohádzala veci na lavice a vybrala som sa na autobus, nevnímajúc že mi je totálne zle a že som po škole vlastne mala ísť k lekárke. Ale na to som si spomenula až doma, čo teraz dosť že ľutujem, dpc, určite by ma vypísala. Ale čo už xD to je určite tou chorobou...
A idem sa ja už učiť, zabíjam tu už 5 hodín...vaau
tak dovideniaaa nabuduce.. určite sa na moje /ne/zmyselné blogy budete tešiť.

 Blog
Komentuj
 fotka
aussa  2. 10. 2007 20:05
*pise nieco super(A)*
 fotka
trca  2. 10. 2007 20:07
ehm...potesilo, dakujem xD
 fotka
aussa  2. 10. 2007 20:08
nz aj nabuduce
 fotka
misqaaa  16. 11. 2007 22:08
jeziiiiis....to bolo wtedy co si musela dat osprawedlnenkuu???
 fotka
trca  23. 11. 2007 21:17
jop presne vtedy
Napíš svoj komentár