Aj ked si to neprecitate vsetci, aspon sa vypisem...chapete...NUDIM sa. Takze pisem...pisem...pisem zatial neviem co, ale nieco sa najde. Nooo takze mi napadlo, ze vam mozem zas opisat moj neskutocne zabavny den straveny vo vychovno-vzdelavaciom ustave s nazvom skola, to vas urcite vsetkych zaujima .

Ale dobre, ironia, ani ma by to nezaujimalo... ale par situacii stalo za to, to priznavam.
Zo zaciatku...prva bola slovina-litika. Vsetci vystresovani, sak bude skusat.. ja som sa nejak zamyslela a ani neviem ako preslo 15 minut a bola hodina. Prisla ucka s radiom v jednej (vyhukk) a nemcinou v druhej ruke...ze guten tag..no, pochopte ma, kosila som sa pod lavicou.

Potom bola telesna. Pohoda.. pobehat driblujuc basketballkou okolo dakych chujovin a dvojtakt.. ani neviem ci som potom dala kos, hlavne ze som pocula "jednaa.." a sla som na zachod.

Nemcina...ze dakoho sme opisovali, ale neviem, asi som tu hodinu nevnimala, lebo ja si vazne nic nepamatam

Matika... ...noo tak...predminulu hodinu som odpovedala (1), minulu pisala pisomku (5) a teraz ma zas vyvolala (1) ...pre istotu, vsetko z toho isteho-lomene vyrazy . Ale kks som necakala do poslednej chvile ze ma vyvola, takze ziadne stresy...az pred tabulou to zacalo..resp. za tabulou. Hlavne ze je mam 1 a tu 5 nejako vysvetlim mame. Hm...dostala som okno. Sice bolo 5 prikladov...tak 5 okien..

Okej daleej vytvarna budem dlho spominat na Miskin fejs . Vysvetlim, robime zatisie ci jak sa to vola. Som sa nachvilku od mojej spolusediacej otocila, pretoze som nechcela, aby bola taka farebna ako ja. Ale ta nevie nikdy vydrzat, no. Daco na mna zahucala a ked som sa otocila, videla som len dlho otvorenu hubu, (mimochodom v tvare, aky sa ja odvazim pouzit, len ked jem nieco velmi velke) zavrete oci a cudny vyraz v tvari. Shock. Ja ze ma chce pobozkat . Potom som si z nej chvilku robila srandu, ze sa tak cudne bozkava . Ale ja ta mam radaaaa, ved si spomen na tu moju karikaturu, prirobila som ti EMO ofinu..

No a POSLEDNA (no, odpadli nam posledne dve hodiny priprav..) chemia...no flip...hmm...ucka si kychla a vzapati povedala dakujem...a po pol minute cela trieda ze na zdravie odkur, neva, aj tak haluz s nou. Asi 20 minut vysvetlovala novu latku a potom sme sli na obed... par ludi slo pripravovat imatrikulacky prvacikom.
Nudny den, co uz, este si ho nejako spestrim urcite .
Tak sa majtee pekne

 Blog
Komentuj
 fotka
misqaaa  17. 11. 2007 20:41
jeziiiiiis....looooool....rehooot...z tej predposlednej casti nemozeeeem si nemuslea wsetko opisowat jaq bolo newa....aspon sa na mne mozte seci zasmiaaat...kludnee..mneto wobec newadii....wobeeec
 fotka
trca  17. 11. 2007 23:39
aj sa asi zasmiali (A) ale mno miskaa ja ta mam rada
Napíš svoj komentár