Chcela by som ísť za tebou. A vrátiť všetko späť.

Nechcem zájsť až do dávnej minulosti. Stačí pár rokov dozadu, ked sme zažili veľa pekných chvíľ.
Chcela by som byť zasa s tebou. Chodiť von. Len tak sa porozprávať. Len sa zasmiať. Tvoje prehováranie mňa zapáliť si cigaretu.

Tvoje návštevy u nás. Naše prespávanie u nás. Vždy bola sranda, pamätáš? Vždy som ti musela dať vankúš navyše. A odvtedy tak spím aj ja.
Vždy som ti musela dať nejakého plyšáka a potom sme si robili srandu.
To ako sme sa vždy vedeli porozprávať. O všetkom.
Tebe jedinej som verila. Nemuseli sme si klamať. Aj ked som občas klamala. Ale nie v dôležitých veciach.

Ked som ti prvýkrát dala čítať môj blog o všetkých, ktorý mi ublížili. Už ani neviem čo si povedala. Ale vieš, že som ti všetko odpustila. A musím priznať, že aj zabudla. Už sa nechcem trápiť kvôli nejakým ľudom, ktorý mi ublížili. Sú mi ukradnutý. Ale ty nie si.
V tebe som našla sestru, ktorú som nikdy nemala. A vieš dobre, že som ťa nikdy neodsudzovala. Aj ked si pracovala tam. Vždy som ťa mala rada. Priznávam,nepáčilo sa mi to, ale bola som pri tebe.

Veľmi si nespomínam prečo sme sa hádali. Ale asi preto, že som sa za niečo urazila. Hlavne ma niekedy mrzelo, ked si nemala čas. A potom som pochopila, že nemôžme byť spolu stále.

Ani neviem prečo toto zrazu píšem.
A prečo ma to vlastne napadlo. Započúvala som sa do pesničky a zrazu sa všetky tie spomienky vrátili. Chcela by som to vrátiť. To, ked si tu ešte bývala.

A teraz má každá z nás iné starosti, inde bývame a všetko je iné. Ja viem, ty to tak necítiš možno. Ale ja áno. Budeme sa vídať možno tak dvakrát do roka. Ak sa tebe podarí prísť a aj mne.
Ty už zakladáš rodinu a ja ešte študujem a popritom budem robiť.
Ty si to tak asi chcela, aj ked mám občas pocit, že si to nepremyslela. Ale stalo sa. A ja? Ja si neviem predstaviť mať dieťa v 20tke. Ja na to idem postupne. Najprv sa zabezpečiť. A dokončiť školu.
Prajem ti len všetko dobré, to vieš. Aj ked je každá z nás iná, tak predsa sme si k sebe cestu našli a stali sa z nás najlepšie kamarátky. A obe vieme, že kedykoľvek sme tej druhej ochotné pomôcť.
Toto si nemáš ako prečítať, ale to nevadí. Chcela som to dať len na papier, podeliť sa o to, že aj ked sme daleko od seba, tak viem, že aj tak stojíme pri sebe.

P. S dúfam, že som u teba nebola naposledy. A dúfam, že budem medzi prvými, ktorým oznámiš tú radostnú novinu. Pati, mám ťa rada takú ako si.

 Blog
Komentuj
 fotka
tlamik  19. 9. 2012 21:21
niekedy je to príjemný pocit spomenúť si pri nejakej pesničke na niektorých ľudí ale často to je práve naopak ..ale blog pekný
 fotka
tuttyfrutyflavour  19. 9. 2012 22:58
@tlamik

dakujem pekne
Napíš svoj komentár