So spolubývajúcou sme došli práve k záveru: ideálny chlap musí mať tieto 4 vlastnosti- inteligentný, pekný, inteligentný a pekný (nesúďte).
Ďalší poznatok, ku ktorému sme dospeli: Ja potrebujem chlapa, aby som pribrala (tehotenstvo) a aby sa mi zväčšili prsia (kojenie), spolubývajúca1 na to, aby schudla (sex), aby mala väčšie prsia (kojenie), aby sa jej predĺžili chodidlá (? ? ? ) a spolubývajúca2 urgentne kvôli zhodeným kilám (sex).
Takže, hláste sa! (chlapi, na baby ešte nie sme pripravené)

Včera v noci bola téma číslo 2 (číslo 1 si v tabuľke hlavných tém drží ešte vždy HLAD) pacientka z Kliniky Grey´s, ktorá prežívala orgazmus každých 10 minút. Tak sme sa pokúšali vžiť do jej situácie (nie doslovne a telesne).... Idete si v škole po chodbe.... OUUU.......ste na konci chodby.......AAUUU...... zabočíte........ JIIIHAAAA...........sadáte do tretej lavice............KURNIK................odpovedáte- bolo to v roku .............KRISTOVE RANY! ! ! ! ! ! ! ! . Proste, nechceli by sme to, akokoľvek je to lákavé.

Téma dva: malý penis (chlapi, len sa zasmejte). Odôvodnenia- „Tak som sa ťa zľakol, až sa mi scvrkol.“, „Nešla teplá voda.“, „Mám ho po mame.“, „Ale veď už je....“

Téma tri: naše nedostatky. Nosy, krivé ústa, ucho, obočie, brady, vlasy, brucho, prsia (! ! ! ), nohy, zadok. Ako správne zdravé baby sme však nechceli skončiť na psychiatrii a preto sme do tejto terapie zatiahli aj naše „pýchy“. Vlasy, prsia, zadok, obočie, uši. Dvíhame si sebavedomie.

Každý má svoje problémy, záleží len na tom, či si na to načapeme dvojitú dávku šľahačky alebo ich zožerieme surové, nesterilizované a plné baktérií.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
ena233  23. 4. 2009 22:28
s tou šľahačkou je všetko lepšie...
 fotka
matwejo  23. 4. 2009 22:33
, pobavilo ma, škoda, že som zadaný, aj by som došiel precvičiť chudnutie, ... ale keby som ako pozornosť doniesol nejakú čerstvú pizzu teplú, či grécky šalát s rožkami, tak by bolo po chudnutí a hlad by vyhral, .. veľa štastia, poznám život na intráku, ten vtip pri tom sa mi vždy vybaví: Denník študenta:

Po: mám 50 korún a mám hlad

Ut: mám 30 korún a mám hlad

Str: mám 10 korún a mám hlad

Št: mám 0 korún a mám hlad

Pia: rodičia poslali peniaze

So: nepämatám

Ne: nepamätám

Po: mám 50 korún a mám hlad

...

 fotka
matwejo  23. 4. 2009 22:33
ach jaj, pardon za preklep: *nepamätám
 fotka
charonsro  23. 4. 2009 22:59
JESIS NEBOLO BY JEDNODUCHCSIE NA ZHODENIE KIL SI IST RADSEJ ZABEHAT NA TO SI VYSTACI CLOVEK SAM

PREDLZIT CHODIDLA? NACO?

MY CHLAPY SA ROZPRAVAME O DVOLEZITEJSICH VECIACH NAPR.: KTORA BRYNDZA JE NAJLEPSIA CI LASKA UTOCI V KAZDOM STOROCI...
 fotka
semonique  24. 4. 2009 16:02
Šlahačku =P
Napíš svoj komentár