Poznáte to: Nemáte čas. Nestíhate do práce, školy alebo prípadne niekam na schôdzku. Pred nanesením mejkapu (je to spisovné slovo – WOW!) si ledva stíhate ošetriť pleť krémom...ak si dáte ako podklad krém a hneď na to make-up, tak sa vám to zmieša do jedného a môžete to celé zmyť a začať odznova...ale ak použijete make-up bez podkladu nebude vyzerať tak matne, sviežo a skvelo, ale skôr lacno.

Na otázku – O čom písať články na blogu v lete? / kedy väčšina mladých ľudí trávi deň doma a až v noci vychádzajú do ulíc – som si pre vás (konkrétne ženy, či napr. aj glam rock chlapci ) pripravila radu dvanástich kozmetických výrobkov pre vašu pleť, ktoré sú určené a testované na to, aby boli vhodné aj pre ->citlivejšie typy <- nie len žien, ale predovšetkým pleti

Zatiaľ som tu nevidela blogy na túto tému a tak teda dúfam, že niekoho to zaujme a aspoň to niekomu kus pomôže pri správnom rozhodovaní....

Vráťme sa k úvodu. Mnohé ženy si zo správnym nanášaním mejkapu už poradili. Stále sa však vyskytujú také, ktoré o správnom riešení podkladu nevedia – niektoré podklad možno ani vôbec nepoužívajú.

x Prvý dôvod prečo používať podklad je ten, že tým vaša pleť menej trpí a teda je to pre ňu oveľa zdravšie.

x Druhý dôvod spočíva v estetickom hľadisku. Mejkap nanesený na podklade vyzerá ako som už spomínala sviežejšie, matnejšie a rozhodne tak vydrží aj dlhšiu dobu v ,,nepoškodenom stave.“

Ženskému pohlaviu odporúčam podkladovú bázu od značky Dermacol (Satin make-up base). Vydrží dlho (15ml – sú aj väčšie balenia) a je aj cenovo dostupný (v kamenných obchodoch cca do 15eur – na internete sa dá dokonca kúpiť aj oveľa lacnejšie i keď s poštovným je to skoro to isté). Jeho kvalitu pocítite už na prvý dotyk a myslím si, že od značky Dermacol sa nič zlé ani čakať nedá.

» www.dermacol.sk/dekorativna-koz...

Tento výrobok hodnotím na stupnici od 1 do 5 číslom 1!

Takže milé dámy – stačí sa len rozhodnúť a vyskúšať. Môžete mi napísať ako sa vám „zadarilo,“ či ste spokojné alebo radšej ostanete pri starých podkladoch. Samozrejme napíšte nám aj ako riešite podklad pod mejkap vy a dúfam, že sa vám bude páčiť aj ďalší prezentovaný výrobok v nasledujúcom článku.

Pekný deň

 Blog
Komentuj
 fotka
mielikki  19. 6. 2013 11:25
pri cenovo dostupný - 15€ som sa začala dosť smiať, takú hodnotu nemá snáď celý obsah mojej kozmetickej taštičky dokopy
 fotka
uniqueprivilegium  19. 6. 2013 12:35
@mielikki každý podľa možností, ale vezmi si to z tej stránky, že je ponúkaných x výrobkov lacných značiek, ktoré síce stoja málo peňazí, ale stoja takisto aj za hovno ...a ako už bolo spomínané sú to výrobky vhodné aj pre citlivejšiu pleť, ktoré by nemali byť škodlivé a taktiež sú to výrobky, ktoré som sama testovala, teda ich mám odskúšané - nebudem sem predsa dávať niečo, čo som v živote nepoužila...a tiež som písala, že ti tento výrobok aj veľa vydrží. V ďalších článkoch sa dostaneme určite aj k lacnejším výrobkom.
Napíš svoj komentár