,,Kúpila som si ten nový Versace svetríček taký ružovučký."
,,Moja ešteže si mi to pripomenula! Musím ísť aj ja po obchodoch, minul sa mi moj Dolce Gabanna parfum."

.... áách... milujem tieto múdre dámy (mojimi slovami-pipky,zlatokopky)...
Chcela by som sa na svet pozrieť aj ich očami. Čo vlastne vidia? Vedela by som si predstaviť denný režim jednej takejto "dámy." Ráno, ako vstane, ide do solária aby bola pekná hnedučká, k svojej kaderníčke aby jej spravila jednodňový účes, kozmetičke na gélové nechtíky, pobehá kamarátky a pokávičkujú... neskôr ide domov, lebo ten cudzí chlap, u ktorého býva - pardon, jej manžel, jej došiel domov z práce a ona ho musí zastihnúť a urobiť pár pekných službičiek aby si mohla vypýtať na nový parfum od Versace, kožúšok alebo topánočky.

Keď si predstavím, že aj takéto ženy existujú tak mi je to aj do smiechu aj do plaču. Z čoho vlastne žijú? Akú majú radosť zo života? Tým že pretekajú všetky ktorá má viac značkového a drahšieho? ... neviem to pochopiť. A neviem pochopiť ani to, že kto ich môže chcieť. Stávajú sa aj také prípady. Jeden poznám.

On bol úplne v pohode chalan, žil naplno dokonca tancoval, lebo to ho napĺňalo a vedel to velmi dobre, cestoval a vyhrával rôzne ceny. Keď som sa s ním stretla náhodov niekde na ulici, vedel zdvihnúť náladu a bol vždy milí, no vedel o sebe kto je a čo si môže dovoliť.
No a ona bola volakedy moja spolužiačka, ktorá bola obyčajnou žiačkou s výborným prospechom a nepokúšala sa nijako zaujať. Lenže ako došla stredná, ona sa stala niekym iným. Stala sa z nej "pipka" ktorá mala velké ego a vysoké topánky.
Začala silno žúrovať na byte, keď mamu nemala doma, zavolala si takých hokejistov a hentakých futbalistov, chodila na také a také diskotéky, ktoré ona nikdy nemala rada. Proste snažila sa byť niekto iný. Akokeby doháňala to čo zameškala oproti svojim spolužiačkam, ktoré boli také už dávno. Chcela byť lepšia a mať všetko čo si povie. V tom čase sa kamarátila s jednou obyčajnou babou, no a jej sa páčil on. Tento chalan, čo žil naplno. Dosť často o ňom rozpávala, chcela ho, no lenže už vtedy, keď prešvihla šancu. Táto naša krásavica chcela dosiahnuť, že ona by ho vedela mať, aj keby si mala dať predĺžiť vlasy.

Aj sa tak stalo. Jej kamoška sa onedlho dozvedela, že s ním chodí. Bol to pre ňu dosť veľký úder, pretože volakedy boli ako jedno vajce a ako si všímala, tak v poslednom čase sa začala meniť a to dosť. Nemohla tomu uveriť, pretože chlapec, ktorého poznala už dosť dlho. ktorý bol v pohode, dalo sa s ním porozprávať o hocičom a bola s ním sranda, s ŇOU chodil... Po týždni ani s jedným nemala už kontakt a vnútri v sebe sa len ticho trápila a dúfala že tam má ešte nejakú nádej, ktorú už nemala.

Jeden príbeh z mnohých čo sa týka tejto témý. Asi preto mám takú alergiu na takéto dievčatá, ktoré sú NIEKTO a môžu si to NIEČO aj dovoliť.

 Blog
Komentuj
 fotka
klaudiqaaa  2. 2. 2011 23:23
prečítala som si prvých pár riadkov, pozrela na vek a bolo mi to jasné

To ti ešte potrvá kým dospeješ

...

...

...

...

Chcela som si pozrieť aj fotky, ale keďže žiadne nemáš, mám taký zlý dojem, že z takýchto prijebaných názorov nedospeješ.

Tak veľa šťastia v živote
 fotka
klaudiqaaa  2. 2. 2011 23:30
@1 beriem späť, pozerám, že si sa len dnes zaregistrovala, takže to, že tu nemáš fotky nemusí znamenať, že si škaredá a že ten blog je písaný len kvôli komplexom z toho, že si to a to nemôžeš dovoliť... och ako som škaredo pochybila ..aj keď človek nikdy nevie, že??
 fotka
sarah_whiteflower  3. 2. 2011 00:05
Ako môže niekto "byť ako vajce" s niekým iným?



To spojenie ma fakt pobavilo
 fotka
peculiar  3. 2. 2011 00:20
@klaudiqaaa dufam ze si sa v tom blogu nenasla, inak si neviem vysvetlit tu ostru reakciu! (okay, asi to bolo k tej prvej casti o ruzovom svetriku, ze? teda aspon podla mna na zlatokopku nevyzeras, minimalne nie nazorovo



@vansk8 toto neries, ja viem ze je to tazke, ale mozem ta na 100% uistit, ze chlapi su rozni a kvoli jednemu sa smutit neoplati. pride dalsi a lepsi ak tvoja kamoska nema okrem vzhladu nic ine a ten chalan je dost inteligentny, tak na to pride casom aj sam. neviem kolko ma rokov, moznoze je to prenho len trofej do zbierky, aby sa mohol pochvalit kamaratom (toto ja teda nechapem ale niektori chlapi su proste taki).
 fotka
klaudiqaaa  3. 2. 2011 00:31
@peculiar prečítala som si prvý odsek, na viac som žalúdok nemala a našla som sa, preto som sa jej spýtala, čo ju je do toho, koho čo uspokojuje a čo ju vôbec je do cudzích ľudí
 fotka
klaudiqaaa  3. 2. 2011 00:32
@peculiar ale tak to už na slovensku chodí- každý rieši len ostatných, no nikto si najprv nepoupratuje pred vlastným domom
 fotka
peculiar  3. 2. 2011 01:16
@klaudiqaaa dpci 3x mi to neodoslalo prispevok!!! tak skusim uz len strucne dievca ma proste zlu skusenost s tymto typom ludi, tak ich hadze vsetkych do jedneho vreca. klasika. ty to robis podobne - obcas staci jedna negativna reakcia na teba a dotycny/a je bud skrata alebo zavidi. takto si tu pohotovo zanalyzovala aj tuto osobu este predtym nez si stihla cokolvek relevantne zistit (esteze si na to prisla . ja som na tom bola kvazi podobne ako ty - mala som 5 rokov dredy a vypocula som si vselico. ze vraj si na hlave pestujem celu zoo a ze je to spinave, bla bla bla... stracat cas vysvetlovanim, kolko casu venujem umyvaniu hlavy a hackovaniu odrastajucich vlasov? naco? nemalo by to zmysel. takisto tebe neunavne nadavaju do "peknych hlupani" a zlatokopiek. vies ako sa hovori, "haterz gonna hate". si myslim ze nestoji za to sa rozculovat, staci mavnut rukou lebo potom to posobi, ze "rybicka sa chytila na hacik". jo a hnev len zbytocne pridava vrasky
 fotka
musee  3. 2. 2011 07:35
s tej @kurwicqiii si nič nerob.
 fotka
sapphyre  3. 2. 2011 08:58
trafená hus zagágala ako prvá
10 
 fotka
3mm  3. 2. 2011 09:17
@peculiar @klaudiqaaa sa tam očividne našla... Inak si tiež neviem vysvetliť tú reakciu, každopádne dosť jednostranný je ten blog ale hej! Také blogy sú, resp mali by byť ?
11 
 fotka
peculiar  3. 2. 2011 09:47
@3mm myslim ze to, co by "malo" a "nemalo" byt, je vec nazoru mne nevadi ziaden blog, ktory nie je vulgarny alebo utocny. ja reakcie na klaudiquuu beriem asi tak, ze je vzhladovo prototyp "dievcata z plagatov", dokonalej sexy macicky, o ktorej sniva vacsina pubertakov (a aj niektori starsi chlapi). svedcia o tom ich reakcie a prave toto je pre dievcata nebezpecne - ze nie je nedosiahnutelna modelka z obrazku, ale realne existuje. a spolu s nou aj dalsie podobne. takze niektore holky sa tym podvedome mozno citia byt ohrozene, pretoze kult tela sa v dnesnej dobe strasne propaguje a ony mozno nemaju uplne idealne proporcie. tak su ustipacne teenagersky vek je (z mojho pohladu) pre chlapcov skor obdobie skusania, novych zazitkov. no a dievcata to na druhej strane maju tendenciu brat vaznejsie. cize taketo sexbomby v nich mozno podvedome vzbudzuju pocit, ze by o toho "svojho" vdaka nim mohli prist.
12 
 fotka
3mm  3. 2. 2011 10:46
@peculiar vidis, mna nieco taketo velmi nebere tak som normálne na takuto moznost uplne zabudol Ale je v tom kus pravdy, to rozhodne ano....
13 
 fotka
peculiar  3. 2. 2011 11:13
@3mm nj, preferencie su individualne si myslim ze tie vzhladove "riešenice" vekom ustupuju do pozadia. teda aspon u jedincov, ktori stihli dospiet a vytvorit si rebricek hodnot
14 
 fotka
peto662  3. 2. 2011 11:24
mas pravdu....je to uz raz tak
15 
 fotka
3mm  3. 2. 2011 12:39
@peculiar len obcas ma starnutie presne opacny efekt
16 
 fotka
sandy114  3. 2. 2011 15:28
nemusis hned hadzat do jedneho vreca dievcata ktorym sa paci, ked sa obliekaju tzv zensky (podpatky, leginy, kabelka)... ja poznam aj par dievcat, co chodia v botaskach a mikinach a su to svine rovnako ako tato tvoja byvala spoluziacka
17 
 fotka
saddath  3. 2. 2011 18:25
omg co riesis.niekoho bavi nakupovat,niekoho citat...niekoho chlastat....
18 
 fotka
soolvieza  3. 2. 2011 19:39
v tom pribehu som sa trochu stratila...

takych tem vidim vela,vela ludi riesi,aka je pipka henta a aka je zlatokopka ta..ale ja ziadnu taku nepoznam(aspon nie taku,co splna vsetko,o com pises)!mozno mam len stastie..ale aj tak...nevidis do ich zivota

ale jasne,je to tvoj nazor a mne tiez nie su prijemne barbienky,ktore maju vymlete mozgy
19 
 fotka
bizbilio  3. 2. 2011 22:59
nebudem oznacovat,lebo,no,ano.

ale jasne,ked ma vzrusuju taketo typy bab,hned musim byt spata,pch.a ts!

blog je celkom dobry.mna tiez tieto veci vzrusuju,ale niekedy len mavnem rukou.aj ked,pri tvojom pripade(on zacne chodit s NOU)mavnutie nestaci.
Napíš svoj komentár