A je to tu. Prežili sme ďalší rok, aj keď niektoré hlasy tvrdili, že bude našim posledným. Dospeli sme k jeho poslednému dňu a je načase ohliadnuť sa za seba. Akí sme boli? Zanechali sme za sebou niečo dobré?
Myslím si, že ak každý z nás tento rok aspoň raz niekoho potešil, pomohol, či vyčaril úsmev na tvári osobe jemu blízkej či úplne cudziemu človeku, neprežil ho zbytočne.
Nedávno som videl jeden film, ktorý mal zaujímavý motív: ,,Naše životy nie sú naše vlastné. Sú spojené s našim okolím a životmi našich predkov a budúcej generácie".
Je to tak. Preto si vezmime z tohto a aj všetkých predošlých rokov len to najlepšie a skúsme to znásobiť. Neubudne z nás, ak občas potlačíme svoje ego na úkor niekoho iného. Verme, že to dobro, čo dáme sa nám raz vráti a aj keď to tak možno nebude, budeme zaspávať s pocitom, že sme aspoň skúsili narušiť ten ,,prirodzený systém" ktorý ženie dnešnú dobu dopredu.

Preto vám všetkým prajem veľa zdravia, šťastia, zdravého rozumu a úsudku. Prajem vám, aby sa ľudia voči vám správali rovnako, ako vy voči nim. Aby sa z vašich životov nestrácala romantika a hravosť, zvedavosť a chuť skúšať nové veci. Aby ste sa kriticky a racionálne stavali k informáciám, ktoré sú nám podsúvané a neverili všetkému, čo sa kde šustne.
A sebe? Ja si toho prajem veľa, ale na jednej veci mi záleží najviac, a preto tento novoročný vinš nechám otvorený tak, ako seba ľuďom, na ktorých mi záleží...
PF 2013! A pite s rozumom

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár