Hladám......Čo? ? ? ? Newiem ako sa to volá....Ale určite každý z vás to cítil. Viete čo hladám? ? ? Len pokoj, klud a porozumenie. Porozumenie pre to ak osa správam, porozumenie preto čo robím....Nič viac! ! !

Viete stratila som jednu Najlepšiu kamarátku ktoru som poznala 2 roky. Ona vedela o mne všetko, ako sa správam, čo cítim a pod. A teraz tiež mám jednu naj. ale nieje to také ako z tamtou. Proste síce jej poviem všetko ale necítim žeby ma chápala...

Potrebujem niekoho kto pochopí moje nálady, prečo som sa v danu situaciu thak správala...

Ach prečo ja vždy tak debilne dopadnem? ? ?

Ale naspet k téme. Hladám nielen človeka čo ma pochopí hladám aj milujuceho partnera z ktorým sa budem smiat, z ktorým sa budeme lubit, ked lahneme do trávy a budeme pozerat na hviezdy thak budeme počuvat navzajoms voje srdiečka ako biju jeden pre druheho....Možno som staromodna ked si toto pomyslíte..ale chcem to! ! !

JA WIEM! ! ! ! celý blog je od veci, aj ja som od veci priznám sa...ale z toho všetkého mi šibe....šibe mi z toho že sa cítim sama aj ked okolo mám milujucich ludí, cez slzy sa smejem, newem čo to mám za obdobie ale je mi na nič: disappointed:

 Záchod
Komentuj
 fotka
pyrrhos  31. 3. 2009 22:05
Tvoje tuzby nie su od veci. Ak to pripustis tak si nevazis samu seba.
Napíš svoj komentár