Ako vždy zase som spoznala nových ludí, nových kamarátov a nových šrácov.....
Flipovala som sa s nimi všetko v pohode až kým neprišiel ten den D ked mi chalan volá sa Kajo nepovedal že ma chce...V ten den další kamarát volá sa martin mi povedal že sa mu páčim či to s ním nevyskušam....KAjovi som povedala že si to rozmyslím a že mu poviem neskor...Ako dalo sa snim užastne pokecat, verila som mu, bol to užastný človek pochopil ma ale nechcela som ho lebo som ho mala rada ako kamaráta a nechcela som ho.

Večer mi obaja napísal sms-ky aj ked neboli spolu a pohádali sa koli mne.

A martin je nádherný chalan vždy ma rozosmeje ale je to ku*voš...
Taže som sa dnes stretla z Kajom a som mu povedala že ho nechcem ani martina. Pozeral na mna. A povedal sa spametaj som ta chcel spravit štastnou. Začal po mne vrieskat že neisom normálna. Potom povedal že ku mne niečo cíti. A že aj som si to dojebala že ja ešte uvidím že pojdem dole. Normálne sa mi vyhrážal. drgol do mna. Ja som len zvrieskla čo si dovoluje. Ešte agresívnejší bol. Som odišla a vkuse mi vyvoláva.

Som sa bola osprchovat a 47 zmeškané hovory, som bola vonku z bratom bo sa šiel korčulovat tha aby nešiel sám a som sa dopočula že bol po mna, vkuse mi len vyvoláva. Sa ho normálne bojím on mi teraz nedá pokoj

JOj bo ja vždy natrafím na nejakého de*ila.

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
teny555  20. 4. 2009 21:36
Nepríjemné, vyhýbaj sa mu ako sa dá, nedaj mu ani šancu a prestane, ináč nabudúce píš spisovne, predsa len sa to tak lepšie číta, blog predsa má byť správne napísaný, nie s blbinamy ako na pokeci.
 fotka
malwiell  20. 4. 2009 21:36
kašli na chalanov,nevšímaj si to a ak nedá pokoj,tak ho nakop...
 fotka
michalda  20. 4. 2009 23:24
ja niektorým slovám v tvojom blogu napríklad ani nerozumiem, ale ak mi povieš pointu tak možno budem s tebou súhlasiť
Napíš svoj komentár