život krača ceste a premyšla sam nad sebou .Kam speje a ako to bude s nim dalej ak nebude chciet ist v tejto tažkej dobe sam odhodit ten kamene čo ho zadrživaju a on už nevladze.Sam dobre vie že to musi spravit ale ma strach bludi....

Smrt si krača po ceste a usmieva sa už dlho nemala problem hodit na niekoho kamen a vždy sa jej podarilo zasiahnut pravu tvar a srdce ale začala uvažovat kade sa flaka život !Už ju to samu začalo trožka trapit a tak sa vybrala sama na cestu či ho najde pretože život aj smrt su predca brat a sestra.

Kračala a ludia boli smutnejši a smutnejši ,ako sa len ona sama medzi nimi prechadzala a rozdavala kamene a tu ho zbadala.

Stal tam sam pozeral sa doprazdna-nepritomny pohlad ,prišla k nemu a povedal: čO SA DEJE BRAT MOJ PREčO NEBERIEš A NENIčIš KAMENE čO JA ROZNAšAM AKO SME TO VžDY ROBIEVALI HMMM ???

život sa zrazu OTOčIL k nej a pozrel sa jej priamo do OčI ,až KLAKLA na kolena pred takou ENERGIOU aka s neho sala ,roztiahol ruky chytil sestru a dotyk života a smrti Spojil SURODENCOV v jedno ...

 Báseň
Komentuj
 fotka
stage  9. 4. 2008 12:41
dobré. tiež som fanúšik spájania protikladov a čakania na reakciu, čo tá predstava spraví v mozgu. toto je celkom dobrý obraz spojenia kontrastov. len tak pokračuj.
 fotka
sakura53  9. 4. 2008 14:35
je to krasne....
Napíš svoj komentár