.. v samsung arene vymenili stein za corgon, i ked som kedysi nemala corgon rada zmena technologie prospela a ten corgon je viac pitelny ako stein a v piatok mi velmi chutilo

.. pri slove zahranicie sa mi zviera zaludok

.. potvrdil sa mi fakt ze trenovanim clovek ziskava kondicku, zacala som to na sebe konecne pocitovat, naposledy sa mi tento fakt overil pred 10 rokmi a to je uz hodne davno

.. cim horsia nalada tym sa lepsie upratuje, resp. dokazem dlho upratovat

.. v meste sa dako premnozili cernossi ( nie som rasistka, ani tym na nic nenarazam len som si to vsimla) a tehotne zeny..

.. vcera a dnes svietila cela NBS, naposledy som si to vsimla cez vianoce a na silvestra a tusim na prveho a osmeho maja, cize cez sviatky svieti cela NBS.. a dnes som si uvedomila ze vcera ked som ju videla svietit celu tak som nevidela ten transparent s eurokorunackou ale cez den ked NBS nesvieti tak tam bola..to az tak presvieti ze to vyzera akoze tam nist neni? wow..

.. v terne stoji moje oblubene ribezlove vino stale tak isto, i ked mali posledny kus

.. coldplay mi uz nehovori tolko co kedysi, vedie trance

.. a skusila som zmrzlinu cerveny melon, celkom dobra..


A uz neviem, urcite by sa nieco naslo este ale co uz..snad inokedy..

 Záchod
Komentuj
 fotka
kua  2. 9. 2008 13:30
Tak s tym upratovanim suhlasim, moj rekord je od siestej rana do tretej dalsieho rana Corgon co by chutne pivo?? Svet sa stavia na hlavu... A tie tehotne sa mnozia aj v Cechach,je to epidemia a v kancli postupuje od okna. Este prebehne cez Paolu a Sarku a som na rade ja!!!
 fotka
arugad  6. 9. 2008 10:11
,,.. coldplay mi uz nehovori tolko co kedysi, vedie trance"



 fotka
freewriter  22. 2. 2009 11:12
To znelo nie len rasisticky ale priam ako z rasistickeho pribehu.
"V meste sa dáko premnožili černosi", zahlásila Chrumčitka so zachnmúreným výrazom tváre, pričom si zatiahla bielu špicatú kapucňu bližšie k očiam, aby ju neoslňoval silný plameň fakle horiacej v jej rukách.
"Najhoršie sú tehotné černošky, to sú vlastne dvaja černosi v jednom", odpľula si...

Zakážme chrumčitkin blog kým je ešte čas
Napíš svoj komentár