Zasa som raz vstala s pocitom unavy po vydatnom spanku a rozmyslala kde mam dnes namierene. Po desiatich sekundach ktore som stravila spamatavanim zo soku prerusenia zhuleneho sna, ked mi doslo, ze kde inde ako do Sucian koli pravidelnej skolskej dochadzke.

V skole po pravidelnom sprinte na autobus klasicky stereotyp, testy a skusanie, vsak to poznate. S tym rozdielom ze som pocitovala velky bolehlav - takovy ti nepreji stav - a cely den som mala pocit nadmernej horucavy, vtedy som tomu nepripisovala velky vyznam, akurat som si povedala ze hned ako pridem domov, odmeriam si teplotu.

Obed bol vynimocne v celku jedly a tak mi to trvalo aj s cakanim v rade a vykladanim stoliciek - kedze som nasmu profesofovi padla do pohladu ked sa rozhodoval - okolo desat minut namiesto zvycajnych necelych pat. Rozhodla som sa ze pobehnem ´pockaj ma´ ozvalo sa zpoza chrbta, ´ale pohni dzony - je uz vela hodin´ ale bohuzial dzony asi nepochopil a pocitoval potrebu porozpravat sa s kym sa dnes v skole uz vykecaval milion krat. Cela nervozna som kracala na zastafku ked som zbadala autobus s prijemnym pocitom ze sme v suchu. Ked zrazu kolesa autobusu zaznamenali pohyb a autobus mi zmizol z pred oci. Mne sa narozdiel od dzonyho zacal zrychlovat tep a prejavovali sa temne stranky mojej slovnej zasoby.

Po par minutach uz s miernym kludom len hundranim a Katkou ktora bola ties nadsena sme pomali znudene kracali na dalsiu zastavku kde pride autobus o pol hodinu. Cestou sme boli ticho len obcas niekto zahlasil ´keby, keby.....´ Na zastafke sme prisli na zaujmavu cinnost, ucili sme sa!! Pricina boli zajtrajsie krute testy ( piatkove ).

Hodina 14 16 uz davno presla a my sme usudili ze uz nepride, dasli siel o dalsiu pol hodinu. Po spomimynanych tridsiatich minutach nudy, sedeniu vo vetre a hluku od cesty sme zacaôli byt opetovne nervozny a tak ked po patnastminutovom meskani zjavil sa autobus vsetci jasali!!!

Doma konecne doma, o hodinu a pol neskor ako by to bolo keby som stihla prvy autobus ale predsa. Konecne som si mohla zmerat teplotu a zacat sa ucit. Kedze teplomer ukazoval peknych 38.3 zacala som si pripustat moju unavu a zistila som ze niesom schopna sa nieco naucit. Lahla som do postele a zaspala. Na druhy den pod tlakom budika som vstala a zistila ze nemozem preglgat koli nadmernej bolesti v hrdle a vsetko ma svrbi. Jasne mam kiahne som vysypana po celom tele, unavena, neschopna cinnosti a ospala...usudila som ze dnes skolu nemozem navstivit.

Teras uz uzivam dake tie antibiotika koli hrdlu a cely den len pospavam a snazim sa neskrabat sa co je istym druhom mucenia.

Po hodine druhej ma postupne moji spoluziaci zacali zasypavat ICQ typu ´preco si nebola v skole????´ a ja som kazdemu kopirovala tu istu odpoved ze mam kjahňe.

´CooooZeee???? Ty si ICH este NeMAlaaa??? Heh... To ja SoM ich MalA v MojICh siestIcH rOKoch!!!!!´ to bola posmesna odpoved ktoru som schytala od kazdeho z nich......



NIE NEMALA!!!!!

 Blog
Komentuj
 fotka
volamsamajka  23. 11. 2007 19:10
no fuuha ja som mala kiahne asi ako polročne babatko takze si to vobec nepamatam...ale oplati sa neskrabat,lebo mne zostali po celom tele z toho take stopy fakt...smola,,,,
 fotka
lynettka  23. 11. 2007 19:18
kiahne mala aj u nas jedno dievča v škole a otešim ta nema 6 rokov ...
 fotka
hellium  23. 11. 2007 20:16
ani ja som este nemala kiahne...Ani nechcem :p
 fotka
arya  23. 11. 2007 21:33
Ja som mala v 15tich Tento rok ešte. Bolo to strašné. Nikdy neodpustím rodičom že ma nejak nenechali nakaziť ked som bola mala. Ale tak jazvy mi neostali...
 fotka
amrafel  25. 11. 2007 22:07
co chces, ani ja som nemal
Napíš svoj komentár