Azizi...bola preč. Sem-tam sa tu na vás prišla pozrieť. Ale iba tak, aby sa nepovedalo. 6 rokov? To je predsa nič. Zem sa točí už okolo 4,6 miliardy rokov. Tak krátka absencia jedného malého podivného stvorenia kdekoľvek v tomto vesmíre alebo internetovej realite sa vôbec neráta. Alebo... Žeby predsa? Efekt motýlích krídiel. Nikdy nevieme, aká drobnosť môže ovplyvniť celý svet.

Toľko by vám toho rada povedala. Toľko sa toho udialo. Ale nemôže. Nemôže, pretože sa tu už žiaľ necíti bezpečne, anonymne. Už to nie je ako kedysi, keď to bolo jediné miesto, kde sa mohla vyrozprávať. Kde sa mohla otvoriť celému svetu a pohrať sa so svojimi myšlienkami a svojou fantáziou.

Vie, že sem už nepatrí. Vie však tiež to, že to bola pre ňu kedysi súčasť života. Celé tri krásne roky.

Vie aj to, že vtedy bola šťastnejšia. To sa stane, keď sa na Zemi ocitne tak idealistické stvorenie, introvertné, plné zmyslu pre morálku, cieľavedomé, ktoré chce tomuto svetu niečo priniesť, niečo tu zanechať a nie iba prežívať zo dňa na deň. No zároveň tak nesmierne citlivé, krehké, naviazané na blízkych ľudí, plné túžby po tom, zdieľať svoj život s niekým, koho má rado.

Túžby po vlastnej rodine, ktorá sa spoločne navečeria, cez víkend ide na výlet do prírody a na Vianoce spolu zdobí krásny stromček. Ktorá drží pokope v ťažkých chvíľach, aj tých pekných. Takej rodine, ktorú sama nikdy nezažila.

Toľko ľudí jej už povedalo, že také niečo neexistuje, no ona im neverí.

Čo by to predsa inak bola za idealistu?

...Niekedy stačí iba jedno mávnutie.

 Blog
Komentuj
 fotka
johnysheek  30. 8. 2016 21:29
vzdy je potrebne verit.. a raz sa sen splni..

tiez verim.
 fotka
azizi  30. 8. 2016 21:59
@johnysheek Pravda, tiež si myslím Vidíš, inak Tebe som zase neodpísala :/ To je strašné s tým mojim (ne)odpisovaním. Ale skúsim to napraviť
 fotka
johnysheek  30. 8. 2016 22:04
 fotka
coquette  31. 8. 2016 21:17
akoby si mi čítala z duše pekné len neprestať veriť
 fotka
azizi  1. 9. 2016 19:33
@coquette Ďakujem, som rada Áno, máš pravdu.
 fotka
antifunebracka  7. 2. 2019 16:31
ja som taký istý ako ty, škoda, že sa tak málo poznáme a mám aj takú rodinku, čiže určite to vbc nie je nereálne!
Napíš svoj komentár