Azizi
dievča, na chlapcov
najnedávnejšie lognutie
včera 22:51
6254 dní na BIRDZi
regnutá od 11. novembra 2007
Prečo moje macochy (otcove frajerky) musia byt vzdy tak neprijemne a obmedzovat moj styk s otcom Podotykam, ze som s nim v kontakte tak raz za 3 mesiace alebo menej a i to im vadi... + koment @4
41 komentov
1
458katka
4. 7.júla 2022 18:37
To sú dobre trúby
2
Asi bude problem (aj) v tvojom otcovi, ked si vybera stale rovnako postihnute ?♀️
3
A či to nebude tým že aj im spamuješ slovo "geniálne". Potom sa nečuduj že ta moc nemusia
4
@458katka @1 prosila som dnes otca, ci by za mnou niekedy v lete este neprisiel do Prahy (pritom on to tu miluje, ma tu byvanie a chcel by), ale ona na mna vyletela, ze ona je jeho partnerka a musi byt stale s nim. Teraz boli v Prahe za mnou spolu na jeden den (dlhsie nechcela), ale ona uz kvoli precerpanej dovolenke nebude moct, ale on je na dochodku a mohol by a chcel strasne ma to dnes rozplakalo, nestastna som z toho, lebo ho mam strasne rada a uplne som pookriala, ked za mnou prisiel... Chyba mi. Ok, ona je jeho partnerka, ale ja som jeho dcera, to akoze nic neznamena? Ani on jej neprikazuje, kedy moze a nemoze travit cas so svojou mamou/otcom. Ani by mu to nenapadlo.
9
@azizi @8 aky je rozdiel medzi bohaty a dobre zabezpeceny? ?
Nechapem pre sky dovod moze dospela zena ziarlit na dceru, okrem dedicstva pre nu nepredstavujes zidnu konkurenciu ?♀️
Skus mu navrhnut, aby prisiel nejaky stvrtok, a ked ta fuchtla nemoze minat dovolenku, moze prist v piatok za vami, a byt tam cez vikend. Ak je tvoj otec svojpravny, tak by mal byt schopny urobit tak, ako chce, teda prist za tebou kedykolvek chce ?♀️
Nechapem pre sky dovod moze dospela zena ziarlit na dceru, okrem dedicstva pre nu nepredstavujes zidnu konkurenciu ?♀️
Skus mu navrhnut, aby prisiel nejaky stvrtok, a ked ta fuchtla nemoze minat dovolenku, moze prist v piatok za vami, a byt tam cez vikend. Ak je tvoj otec svojpravny, tak by mal byt schopny urobit tak, ako chce, teda prist za tebou kedykolvek chce ?♀️
10
@azizi suhlas s luckou...
nic v zlom, ale toto nie je o tebe ci jeho partnerkach, ale o nom.. proste si on musi povedat "je to moja dcera, idem tam" a nie ze "juj nemas dovolenku, tak ja budem cucat doma do steny, lebo chudatenko ty si v praci, dospela zena a jeden vecer nevydrzis sama doma" ...
ok som ironicky a prehanam, ale ja by som sa s tymi zenami ani nebavil... a otcovi by som to vysvetlil...
vlakom su to 3 h... z fleku mi napada viacero sposobov ako by sa to dalo a zopar z nich aj beruc do uvahy , ze by pripomienky partneriek boli relevantne, akoze nie su...
nic v zlom, ale toto nie je o tebe ci jeho partnerkach, ale o nom.. proste si on musi povedat "je to moja dcera, idem tam" a nie ze "juj nemas dovolenku, tak ja budem cucat doma do steny, lebo chudatenko ty si v praci, dospela zena a jeden vecer nevydrzis sama doma" ...
ok som ironicky a prehanam, ale ja by som sa s tymi zenami ani nebavil... a otcovi by som to vysvetlil...
vlakom su to 3 h... z fleku mi napada viacero sposobov ako by sa to dalo a zopar z nich aj beruc do uvahy , ze by pripomienky partneriek boli relevantne, akoze nie su...
11
ps: a ak su teraz take panovacne a vlastnenecke.. je otazne ktora z vas sa o neho bude starat na stare kolena.. mam silny dojem ze tamtym sa to asi nebude chciet... (ved preto nema(l) len jednu)...
12
@luc.ka @9 zabespeceny v zmysle, ze nejak nestrada, ale okrem bytu sa o nejakom dedicstve hovorit neda. Myslim, ze to nie je tym.
Ona ziarli skor na ten cas, co by stravil so mnou a nie s nou Ale ved 2-3 dni za cele leto by to mohla predsa vydrzat, nie? Aj tak spolu nie su stale.
...To s tym vikendom by neslo, lebo ona nema vodicak a vlakom/busom nepojde, na to je moc pohodlna. Teraz ju zaviezol aj odviezol otec autom.
Velmi by ma potesilo, keby za mnou v lete este prisiel. A on by tiez chcel. Lenze on v tomto vzdy nakoniec da na tie svoje frajerky
Ona ziarli skor na ten cas, co by stravil so mnou a nie s nou Ale ved 2-3 dni za cele leto by to mohla predsa vydrzat, nie? Aj tak spolu nie su stale.
...To s tym vikendom by neslo, lebo ona nema vodicak a vlakom/busom nepojde, na to je moc pohodlna. Teraz ju zaviezol aj odviezol otec autom.
Velmi by ma potesilo, keby za mnou v lete este prisiel. A on by tiez chcel. Lenze on v tomto vzdy nakoniec da na tie svoje frajerky
13
@tomas55555 @3 Niektoré hlodavce i prasce dokážu dýchať cez análny otvor. Vedci si myslia, že by to mali vedieť aj ľudia
15
@luc.ka @14 A to som ti este nepisala, ze ona ma dovolenku aj zajtra a otec strasne moc chcel zostat az do zajtra, ale presvedcila ho, ze chce mat pred pred pracou este volno v BA. Pritom sa cely cas tvarila, ze sa jej tu paci, ukazala som im prenadherne miesta bez turistov, zahrady, vyhlady, hradby a tak... Strasne nestastna som z toho, ked ja mam s otcom totiz velmi blizky vztah a chyba mi
16
@johnysheek @10 Dakujem ti velmi, asi mas pravdu. Ked ale on sa boji, aby o nu neprisiel, tak robi vsetko, co jej na ociach vidi K tym relevantnym moznostiam... precitaj si aj @12
Ja sa o neho postaram, ako len budem vediet. Mam ho rada nadovsetko.
Ja sa o neho postaram, ako len budem vediet. Mam ho rada nadovsetko.
17
@luc.ka @14 Ale inak mas pravdu, skusim to tak, len ona ma na neho obrovsky vplyv, je do nej zamilovany...
Ale Prahu moj otec miluje a viem, ze vylety sem za mnou zboznuje nadovsetko tak to by mohlo pomoct
Ale Prahu moj otec miluje a viem, ze vylety sem za mnou zboznuje nadovsetko tak to by mohlo pomoct
18
Je to inak aj jeho chyba, že si také panovačné ženy vyberá, ony sa mu nemajú čo starať do toho, či a kedy chce byť s vlastnou dospelou dcérou preboha a teda, neviem kolko má ona rokov, ešte by som pochopila, keby sa takto správa mladá žena nevyzretá, ale pokial je ozaj starší ročník tak to už mi rozum nebere...
19
@ladydoga @18 ja ti nesmierne dakujem za tento tvoj komentar, rozmyslam normalne, ze celu tuto diskusiu pod mojim statusom dam precitat otcovi, aby videl, ze to nie ja som ta nenormalna. ...no a ona ma neviem kolko, typujem tak 45-55.
21
Este mi napadla jedna vec... Keby mi moj priatel akymkolvek sposobom zabranoval v styku s mojim otcom, tak by som ho s radostou ihned poslala kade lahsie. To si jednoducho nesmie dovolit take nieco, v ziadnom pripade. Nech by to bol aj dokonaly partner, ale toto jednoducho velke NIE.
22
@azizi @19 a celkovo takto by vzťahy nemali vôbec fungovať a je jedno, či si jeho dcéra, mamka, babka, pes alebo čo, proste každý má nejakú svoju rodinu a keď chce byť človek so svojou rodinou, tak partner to musí rešpektovať a tolerovať, pokial je to v úplne prijatelnej norme a nie, že každý deň alebo tak, inak sa nemá do toho čo starať a obmedzovať ho...
A ty si jeho dcéra, jeho krv už dlhé roky a ju pozná kolko, mesiac, dva, rok?... No proste ty budeš alebo mala by si byť vždy na 1. mieste v jeho živote a nie nejaká "cudzia" ženská.
A ty si jeho dcéra, jeho krv už dlhé roky a ju pozná kolko, mesiac, dva, rok?... No proste ty budeš alebo mala by si byť vždy na 1. mieste v jeho živote a nie nejaká "cudzia" ženská.
23
@ladydoga @22 Ja ani neviem, ako sa ti mam podakovat. Hovoris mi uplne z duse. Nesmierne ti dakujem. Urcite mu to dam precitat, dufam, ze nevadi. Dakujem ti este raz.
25
a este v Prahe, kde sa da fakt vymysliet program od rana do vecera atd .. ked sa jej nepaci, nech si vymysli vlastny program a neotravuje .. nedrzi pod papucou otca a isto ma okolo toho 1000 sladkych reci
26
@azizi @16 poviem to ako to je...
ak od neho ma kvoli tomu odist, je lepsie ak odide dnes ako za 5-10 rokov!
a ak od neho nechce odist, aspon bude vediet ze ho respektuje a ze je fajn, ze je s nim...
ak od neho ma kvoli tomu odist, je lepsie ak odide dnes ako za 5-10 rokov!
a ak od neho nechce odist, aspon bude vediet ze ho respektuje a ze je fajn, ze je s nim...
28
Geniálne.
Ber to tak, že či sa a otcom stretávas raz za 3 mesiace alebo vôbec, v podstate je to aj tak jedno, môžeš mu napísať na messanger.... Ty si už veľká, odišla si od neho, nebyvas s ním, nečuduj sa preto že sa orientuje na niekoho kto s ním býva v domácnosti a uprednostňuje jej názory.... Jeho polovička mu je prednejšia, keď o ňu príde bude sám, ty s ním bývať nebudes.... Keď si ma vybrať či skonci bývať sám, alebo sa nebude vidavat raz za 3 mesiace s dcérou, samozrejme že si vyberie že nebude chcieť skoncit sám, sám v byte, bez lásky!
A keď tak veľmi chces chod ty za ním do jeho mesta kde býva, ocividne jeho partnerka by nerada bola sama v noci bez partnera..... Tak netlač na pílu
Ber to tak, že či sa a otcom stretávas raz za 3 mesiace alebo vôbec, v podstate je to aj tak jedno, môžeš mu napísať na messanger.... Ty si už veľká, odišla si od neho, nebyvas s ním, nečuduj sa preto že sa orientuje na niekoho kto s ním býva v domácnosti a uprednostňuje jej názory.... Jeho polovička mu je prednejšia, keď o ňu príde bude sám, ty s ním bývať nebudes.... Keď si ma vybrať či skonci bývať sám, alebo sa nebude vidavat raz za 3 mesiace s dcérou, samozrejme že si vyberie že nebude chcieť skoncit sám, sám v byte, bez lásky!
A keď tak veľmi chces chod ty za ním do jeho mesta kde býva, ocividne jeho partnerka by nerada bola sama v noci bez partnera..... Tak netlač na pílu
30
je to tvoj otec, mala by si byt jeho prioritou.
Ked ho zavolas do Prahy, mal by prist.
Ked ho poziadas, aby sa opytala nejaku otazku Kamila Peteraja, mal by prist s odpovedou
Ked ho zavolas do Prahy, mal by prist.
Ked ho poziadas, aby sa opytala nejaku otazku Kamila Peteraja, mal by prist s odpovedou
32
Ako sa môže dospelý človek nechať takto obmedzovať? Skús sa s nim v dobrom porozprávať… je to hlavne na jeho rozhodnutí, je svojprávny…
33
@luc.ka @6 to dáva aký zmysel? Ak by boli zobratí tak by jej mohlo byt jedno, koľko času spolu reálne trávia…. A po ďalšie, ak nie sú zobratí tak jej to tiež môže byt jedno keďže to na veci nic nezmení
35
@tomas55555 @28 Si teraz uplne mimo. Ona nebyva s nim, ale so svojou mamou a stretavaju sa len obcas. Naviac ona onho strasne nechce prist, takze urcite by ho nenechala len preto, ze raz za leto pride na 2 dni za svojou dcerou do Prahy, ktoru miluje. Kludne moze ist s nim od piatka do nedele, je to jej problem, ze nechce.
39
40
Jediný človek ktorý obmedzuje tvoj styk s tvojim otcom. Je tvoj otec. Je to dospelý a svojpravny človek s hlúpymi vyhovorkami. Lebo toto nie je argument prečo nemože vidiet svoju dceru a radšej uprednostni priatelku. Sama pišeš že to spravil aj s predchadzajucimi priatelkami.
41
@azizi @35
Ok takto to poviem, je pochopiteľné že uprednostnuje frajerku pred tebou, na druhej strane je ale nepochopitelne prečo dotyčná nedokáže vydržať pár dni bez neho ? To je podla mna na psychiatra, lebo určite musí mať nejaký psychický problém.... ten by si však mala dať riešiť....
Ok takto to poviem, je pochopiteľné že uprednostnuje frajerku pred tebou, na druhej strane je ale nepochopitelne prečo dotyčná nedokáže vydržať pár dni bez neho ? To je podla mna na psychiatra, lebo určite musí mať nejaký psychický problém.... ten by si však mala dať riešiť....
Napíš svoj komentár
- 1 Robinson444: Túto bombu zahrali dnes na FMku skoro som havaroval pri refréne ...
- 2 Tequila: kto schudol tento rok viac, lana del rey alebo tones and i? mam...
- 3 Azizi: •°• Trochu vianočnej nálady na pláži pod palmami •°• youtu.be/N8NcQzMQN_U...
- 4 Orion827: Ľudia, niekde na strednom slovensku, nemáte tam sneh? Rád by som išiel...
- 1 Tulipanoo: pod stromcekom som si nasla zlomene hrnce, namiesto vysokeho bradateho typka vo Vanskach...
- 2 Robinson444: Túto bombu zahrali dnes na FMku skoro som havaroval pri refréne ...
- 3 Azizi: Prečo musí vyjsť nová séria Squid Game až zajtra a nie dnes :/ Tešíte...
- 4 Tequila: kto schudol tento rok viac, lana del rey alebo tones and i? mam...
- 5 Zajko235: Tak ako ste prežili Vianoce? Ja som stihol zjesť toľko koláčov, že budem...
- 6 Lejla32: Moja najobľúbenejšia vianočná pesnička < 3 ako jedina sa mi nikdy neopočúva...
- 7 Kviatek: Mne sa podaril taký fajný a chutný zemiakový šalát, že aj vaše mamky...
- 8 Azizi: •°• Trochu vianočnej nálady na pláži pod palmami •°• youtu.be/N8NcQzMQN_U...
- 9 Orion827: Ľudia, niekde na strednom slovensku, nemáte tam sneh? Rád by som išiel...
- 1 Tomas5555555: Zelám nábožné a spasené Vianoce. Prvých 5 birdzákov ktorí zverejnia IBAN pošlem finančnú odmenu....
- 2 Lejla32: Existuje nejaka kucharska kniha alebo videa pre totalnych amaterov?? Lebo mam pocit, ze...
- 3 Nats: dali sme si s frajerom rovnaku knihu na vianoce < 3
- 4 Azizi: Existujú plastové (alebo ľahké kovové) fľašky na vodu, do ktorých môžem vsunúť ruku...
- 5 Tulipanoo: pod stromcekom som si nasla zlomene hrnce, namiesto vysokeho bradateho typka vo Vanskach...
- 6 Lejla32: Vkuse musi robit daco na aute, uz ma to nebavi :/ ked...
- 7 Samsebou30: Tak teda šťastné a veselé tým, čo ma majú radi, a tým...
- 8 Tulipanoo: rodinna hadka 5 hodin po prichode je nas novy rekord
- 9 Samsebou30: Robil som si veľký poriadok v skrini s oblečením, preskúšal som a pretriedil...
- 10 Karamella: Ako správny workoholik som dostala od rodičov súpravu do ambulancie v tmavomodrej farbe ...