Blanc
dievča
najnedávnejšie lognutie
30. 11.novembra 2021 21:05
4054 dní na BIRDZi
regnutá od 3. februára 2014
ľudiaa, nemáte niekto tie fľašky čo teraz všade vidím na internete reklamy na to, že to má také "sitko" kam dáte ovocie/bylinky a fajné to potom je?
lebo sa mi to páči ale sa bojím že je to len nejaká nekvalitná pičovina za ktorú vyhodím 10
lebo sa mi to páči ale sa bojím že je to len nejaká nekvalitná pičovina za ktorú vyhodím 10
6 komentov
4
Tak si to kúp na aliexpresse tam to maš za 5 a nemusiš sa ničoho bat lebo ak by si to kupovala zo zlavozdroju a pod. tak to maš uplne to isté
5
@Blake95 hej a príde mi to prinajlepšom za mesiac no :ehm:
viem že kvalitou sa to nebude odlišovať, ale tuto píšu že mám 3 roky záruku, ktorej neviem či by som sa dočkala keby kupujem z aliexpressu
viem že kvalitou sa to nebude odlišovať, ale tuto píšu že mám 3 roky záruku, ktorej neviem či by som sa dočkala keby kupujem z aliexpressu

Napíš svoj komentár
- 1 Azizi: @Lytaryta Naozaj neverím, že skutočne veríš tomu, že tomas555 má nejakú dcérku,...
- 2 Mezomus: konecne som donutil sefa, aby ma vyhodil! KONECNE! akoze, 1.5 mesiaca snahy...
- 3 Jf: Uzasne..pracovne som dokazila co som mohla a netusim ako z toho von..minuly rok uspesny...
- 4 Tomas5555555: Oprava chodníkov = jedna z najzbytočnejších prác... koment... www.birdz.sk/uploads/_ph...
- 5 Y4nn4: youtu.be/IuezNswtRfo...
- 1 Mytickaentita: mám chuť na červené víno
- 2 Mytickaentita: www.youtube.com/watch?v=glk...
- 3 Raketak: Tak si to zhrnme : obeti komunizmu cca do 100 milionov / obeti kapitalizmu...
- 4 Tomas5555555: Ako krásne by populácia klesala pri 1 child SVK. Slovákov by bolo menej, ...
- 5 Willbebetter: Sprchujem sa a zrazu křup křup co dpc a normalne 2rady kachliciek mi...
- 6 Tomas5555555: ak chcete usetrit na jedle jedze ultralacne vysoko kaloricke potraviny ako bravcova mast, ...
- 7 Azizi: @Lytaryta Naozaj neverím, že skutočne veríš tomu, že tomas555 má nejakú dcérku,...
- 8 3kratadost: Vravi sa, ze ked vies dobre hrat na klaviri, tak to nikdy...
- 9 Mezomus: konecne som donutil sefa, aby ma vyhodil! KONECNE! akoze, 1.5 mesiaca snahy...
- 10 Chumaj: Pan Fico z celeho srdca vam dakujem za to vsetko co robite pre slovensko!...
- 1 Samsebou30: Čo to má dnešná mladá generácia za štýl obliekania? Veď to čo majú na...
- 2 Mytickaentita: mám chuť na červené víno
- 3 Samsebou30: Viete čo, ja sa idem prejsť a kúpiť niečo tuná ženám k MDŽ,...
- 4 Mytickaentita: www.youtube.com/watch?v=glk...
- 5 Raketak: Tak si to zhrnme : obeti komunizmu cca do 100 milionov / obeti kapitalizmu...
- 6 Lejla32: Mam pocit, ze kazda baba co nema vyslovene modelkovsky nos tak uz ide...
- 7 Teal: Dnes som celé poobedie učil bicyklovať svoju vnučku. Krásny deň! Tie deti rastú ako...
- 8 Lejla32: Omg to co predviedla ta pizda Tabakova v SND? Sa mi asi sniva.... jebe...
- 9 Teal: Zdá sa, že Annoying pomaranč má v rukách stále menej kariet. Ja...
- 10 Karamella: Koľko kníh prečítate za mesiac/rok ? Ja zvyknem tak 2 knihy...
toto myslíš?