Bluepanter
33-ročný muž, na dievčatá
najnedávnejšie lognutie
21. 11.novembra 2021 15:24
5943 dní na BIRDZi
regnutý od 21. decembra 2008
Keby som mal klobúk, tak ho teraz dám dole pre všetkých veľkých hudobníkov, či už žijúcich alebo nežijúcich, charakterovo silných alebo hajzlov, lebo proste ich hudba je parádna :3
8 komentov
1
delica
6. 3.marca 2015 16:38

za týmto účelom som ochotná ti klobúk požičať
3
5
frajer si vždy na koncertoch dáva klobúk na piáno a keď dohrá, si ho nasadí, aby ho mohol ďakovne smeknúť pred obecenstvom
6
@tikalok zobral mi ho @cjubou lebo bol jeho, ale všetci vieme, ako silno je so mnou v spojení
@grietusha to je pekný zvyk
@grietusha to je pekný zvyk

Napíš svoj komentár
- 1 Lostinthedark: Poslanci Mordoru zarabaju uz cez 7k? Curaci, ktori vam zdvihli dane, nie...
- 2 Karamella: čítam článok na denníku N, že zdravý človek by mal za týždeň zjesť...
- 3 Limitles: my litlle girl on party : je tu super ale skoda ze tu nemám...
- 4 Melancholik: dve veci ktoré považujem za dosť sexy (z mnohých) .. keď žena vie, ...
- 5 Abstraktdepres: Končím s ISO100 pri fotografovaní. Šum fotoaparatu je jedna z najkrajších a najestetickejších zložiek...
- 6 Samsebou30: youtu.be/1rER_TyD4qs...
- 7 Protiuder22: < 3 www.youtube.com/watch?v=-1s...
- 8 Oxidbromu: Som v bode.
- 1 Lostinthedark: Poslanci Mordoru zarabaju uz cez 7k? Curaci, ktori vam zdvihli dane, nie...
- 2 Willbebetter: Dubravka, to je iny svet, fakt
- 3 Karamella: čítam článok na denníku N, že zdravý človek by mal za týždeň zjesť...
- 4 Tulipanoo: camino den 2: maju sa prepichovat pluzgiere alebo nie? To je otazka. Na dnes...
- 5 Tequila: Musím povedať, ze pražský erofest prekonal moje očakávania. Wow, zážitok roka
- 6 Limitles: my litlle girl on party : je tu super ale skoda ze tu nemám...
- 7 Azizi: Ježkove ihličky, anjelika husličky! Vraj je možné, že sa natočí...
- 8 Melancholik: dve veci ktoré považujem za dosť sexy (z mnohých) .. keď žena vie, ...
- 9 Lytaryta: yo, cca 4 hodinovy Brutalista ...
- 10 Abstraktdepres: Končím s ISO100 pri fotografovaní. Šum fotoaparatu je jedna z najkrajších a najestetickejších zložiek...
- 1 Azizi: Neverím, že ľudia ako ja, ktorí majú vážne zdravotné problémy a museli...
- 2 Mytickaentita: dnes ma od rána jebe úzkosť
- 3 Nats: akoze vacsinou neriesim tieto instagramove hviezdicky ale mira z ruze davala storku ze ona...
- 4 Lostinthedark: Poslanci Mordoru zarabaju uz cez 7k? Curaci, ktori vam zdvihli dane, nie...
- 5 Lostinthedark: Kokot no neskutocna reportaz v televiznych novinach na markize, o tu sa s...
- 6 Kviatek: Kristínka iba spí je najviac ppči slovenská pieseň. Len keby ju nenaspieval Peter Nagy....
- 7 Jf: Dnes den na p* a este aj zastrcku odpalim. Teraz musim hladat nejakeho kutila...
- 8 Mytickaentita: cítim sa ako taká vdova keď už 5 rokov nariekam, že mi chýba...
- 9 Teal: Rozprával som sa s našim pánom Satanom, že vraj kvôli woke radikálnej chamradi...
- 10 Raketak: Ludia na birdzi nemaju ziaden zivot ... svedci o tom fakt ze o kazdom...