Iveta bola bohatá panička, ktorá si v roku 1980 vzala za muža Rudolfa Gajdavého, známeho podnikateľa z dedinky Novosady. Jej muž sa venoval nelegálnym aktivitám ako pašovanie kaziet Beaty Dubasovej do západného Nemecka. Keďže neskôr sa to už nedalo, rozhodol sa otvoriť si obchod so šušťákmi. Ivetka sa teda pri svojom mužovi dobre mala a nemala nikdy problém s tým, čo do huby.
Keďže sa občas nudila, rozhodla sa jedného dňa navštíviť Mošojvár v Maďarsku. Vzala aj svoju kamarátku Šušurku aby sa nenudila. Nevadilo im, že ich kde tu na ulici označili za staré kurvy v tigríkovaných legínach. Nebolo času. Dámy sa totiž sústreďovali na jeden cieľ - obchodný dom S.A.V.T (szabi az vydrbané tót). V obchodnom dome našli presne to čo chceli. Latexové gaťky, staromódne snobské baretky a tričko s nápisom FUCK YOU POOR.
Keď však prišli k pokladni, Šušurka zistila, že si zabudla kreditku. Iveta si povedala, že ona žiadnemu hnusnému príživníkovi platiť veci nebude. A tak ju tam nechala. Šušurka teda ostala v Mošojvári a je tam doteraz. Ivete sa pokazilo po ceste auto a je tam doteraz tiež. Obchodu so šuštákmi sa stále darí.

 Blog
Komentuj
 fotka
zajkousko  25. 12. 2011 09:47
hyhyhyhyhy, dobrá pičkovina .......filip
Napíš svoj komentár