Mrcha, vždy som bola mrcha ktorá iba ničila ľuďom srdcia.
No nie som vyslovene zlým človekom. Som akýmsi protikladom samej seba...
Vždy som snívala o mužovi mojich snov. Čo vám budem hovoriť, všetci určite dobre viete ako si žena predstavuje ideálneho muža, aspoň teda poväčšine. No vždy keď sa objavil niekto kto spĺňal tieto moje požiadavky, cúvla som. Zľakla som sa.
Desila som sa totiž predstavy, že niekomu budem musieť vysvetľovať kde som dnes bola a s kým, že budem musieť zdvíhať telefóny a odpisovať na sladké sms, že sa jednoducho budem o seba deliť ešte s niekým iným.

Nikdy som nebola typický disko typ, dievča ktoré nesmelo chýbať ani na jednej party a každý deň sa bezcieľne potulovala po meste a vymetala bary. Nikdy som ale ani takéto baby neodsudzovala, len som, pravdupovediac, nikdy nepochopila význam tohto všetkého.
Ja som vždy uprednostňovala malé komorné podniky v ktorých sa ľudia čo tam chodili dôverne poznali. Kde sa ovzduším niesol cigaretový dym, pilo pivo a v pozadí hrala nejaká dobrá rocková hudba. A práve takýto podnik v mojom okolí sme s kamoškou s radosťou navštevovali.
Sedeli sme pri našol stole v kúte, svietilo nám intímne svetlo a vyfukovali dym z cigariet.
"Tak čo ako to dopadlo s tým.... ako sa to volal?" spýtala sa ma Nikol keď pomaly zahasila cigaretu.
"Sorry, čo si sa pýtala?" nevnímala som ju, započúvala som sa do známej melódie. Super, práve pustili Led Zeppelin Stairway to heaven...
"Že ako do dopadlo s tým oným... ja neviem ako sa to volal"
"Hm, myslíš Miša?" odpovedala som bez štipky emócií
"No áno, myslím..."
"Ehm, normálka"
"Ako to myslíš? Spala si s ním?"
"Nie, k tomu sme nedošli."
"Chápem, a kedy máte ďalšie rande?"
"Nemáme"
"Nie?"
"Nie, nezaujíma ma, je nudný."
"Ja ťa nechápem", povedala keď si zapálila ďalšiu cigaretu "veď si o ňom toľko básnila ako sa ti páči"
"Áno, ale vieš.... Nikol s niečim sa ti priznám" povedala som odhodlane.
"Počúvam"
Odpila som si z piva ktoré som mala pred sebou a zhlboka som sa nadýchla.
"Keď dostanem niekoho koho chcem, potom o ňho už nemám vôbec záujem, som vôbec normálna?" pokrútila som hlavou.
"Asi hej len si ešte nenašla toho pravého."

V ten večer sedela vedľa pri stole banda chalanov, celkom sympatických, po ktorých Nikol pokukovala. Obzrela som sa.
"Ktorého berieš?"
"Hm, toho tam napravo"
"Okej" usmiala som sa.
Dali sme sa do reči. Veľa som fajčila, akoby som sa snažila aby dym zakryl moje pravé vnútro.
O dve hodinky sme už sa už s tými dvoma poberali z baru. Nikol mala voľný dom tak sme šli k nej. Nebolo to nič zaujímavé. Maznali sme sa a naučené pohyby našich tiel prezrádzali že ide sex na jednu noc. Že je to iba uspokojenie vlastných potrieb.
Bolo to rovnaké. Ráno ma hlava rovnako bolela a rovnaká zvučka telefónu mi prezrádzala že mi už Nikol volá. Ešte aj čas bol ten istý ako obvykle.

A takto to bolo stále, nemala som problém dostať chlapa. Problém bol vydržať s ním viac ako päť dní.
Jedného večera som sa vracala domov, no už neviem odkiaľ. Stretla som kamaráta, ktorý mi predstavil chalana ktorý s ním bol. A ja som hneď vedela, že keď prídem domov na pokeci budem mať o jednu správu viac a že to bude práve od tohto chlapca.
Nemýlila som sa. Vedela som že sa mu páčim, poznám ten pohľad, všetci sa pozerajú rovnako.
"Ahoj, Jano mi dal tvoj nick, dúfam že sa nehneváš že ti píšem"
"Ale nie, to je v pohode."
"Nechcela by si ísť zajtra von?" odpísal po chvíli.
"Ale áno, prečo nie.." táto veta bola klišé.
"Okej, tak o piatej"
"O piatej.." odpísala som sa odlhásila som sa. Pomyslela som si že zajtra aj tak nemám čo robiť, tak prečo niekam nevypadnúť.

Tak sme boli von. Bol celkom pekný aj keď vkus nemal bohvieaký. Bol vtipný a fajn som si sním pokecala. Tak sme spolu začali chodiť von čoraz častejšie. A po nejakom čase tá veta prišla.
"Majka, si strašne pekná baba a si super a ja už nechcem byť iba kamarát"
"To si nechcel byť už od začiatku" sucho som podotkla.
"To je pravda, tak čo?"
"OK, môžme to skúsiť."
Lenže bol to typ chlapa, ktorý mi nedal dýchať. Žiarlil na všetko živé, tak som s tým po krátkom čase sekla. Vlastne, ako vždy....
Mala som ho veľmi rada ako kamaráta ale nič viac. Od chlapa som očakávala že to nebude žiadna padavka.
Dlho ma prosil, plakal aby sme to ešte skúsili, ale ja som veľmi dobre vedela že to nie je ten s kým chem byť. Razantne som odmietla. No po nejakom čase sme spolu zasa začali chodiť von, samozrejme, len ako kamoši.
On to ale bral inak, dnes to viem. No ja som si bola vedomá svojej slobody. Muži boli vždy moja slabá stránka takže počas toho chodenia - nechodenia spolu som ich na okamih vystriedala ešte mnoho. Myslím že to nevedel. Ale bolo mi to jedno. Bola som sviňa, ktorá sa nedívala na city druhých. Len na tie svoje, teda ak som vôbec nejaké mala. Iba som milovala pevné objatia mužských rúk, vášnivé bozky a pocit že niekomu na chvíľu patrím. Ale prišiel deň keď sa všetko zmenilo.

Dostala som ponuku spievať v jednej kapele. Vedela som o nich minumum ale chopila som sa toho. Povedala som si že super, dlho spievam a zatiaľ sa mi nenaskytla takáto možnosť. Keď už sme všetko dohodli, prišiel deň keď som mala ísť k na prvú skúšku. Vošla som do dverí a zbadala som ho. Chlapca, ktorý absolútne nebol môj typ a zďaleka to nebol chlap za ktorým by sa otočila každá ženská. Ale on mal v očiach čosi iné ako všetci tí moji muži na jednu noc. Nezmyselne sa mi roztriasli kolená. Pohľad tých zelených očí si budem navždy pamätať.
Nakoľko som ale mužov dostatočne dobre poznala, videla som že tento je tvrdý oriešok, že je nedosiahnuteľný...

Zoznámili sme sa, Tomáš bol typ ktorý sem tam očumoval moje kozy ale pred ženami dával veľkú prednosť hudbe, kamarátom, športu... Rozumeli sme si a na ICQ sme strávili nespočetne veľa hodín. No bol to prvý chlap, ktorý pri mne neslintal ako bernardín, bol to super kamarát, ale bral ma ako nejakého svojho kamoša a prvý muž, ktorého som skutočne milovala...

Odvtedy prešlo veľa času a veľa udalostí sa stalo. Túžil po mne, ale vzťah to nie je pre ňho. Strávili sme spolu krásne chvíle na krásnych miestach, aj keď niekto by skôr povedal že som šialená. Stále mi hovoril ako po mne túži a aká som krásna ale dávno som pochopila že "frajerka" je pre ňho iba niekto s kým musí byť každý deň a s kým trávi chvíle keď myslí na kapelu, na sex somnou a na všetko ostatné... No ja som bola niečo iné. Bola som tá ktorá krížila jeho myseľ keď ešte mal hrozne dávno jednu babu, s ktorou sa po týždni rozišiel. Bola som objekt jeho túžby a jeho snov aj keď som dobre vedela že nikdy somnou nebude mať klasický vťah, taký ako som si kedysi vysnívala.
Túžil po mne, chcel ma, predstavoval si ma večer v sprche... ale nikdy, NIKDY ma nemiloval..... Nie takým spôsobom ako ja jeho...

A takto sa končí príbeh jednej mrchy, ktorá chlapov využívala a tí ktorí sa do nej zamilovali jednoducho mali smolu... smolu a zlomené srdce. A príbeh tej istej mrchy ktorá sa veľmi zamilovala do muža, ktorý žiadnu ženu nebude milovať tak ako ona miluje jeho...

 Blog
Komentuj
 fotka
eraser  14. 4. 2010 15:58
končí ? hádam pokračuje
Napíš svoj komentár