Tento môj blog bude myslím si, rovnaký ako tie ostatné vulgárne články.
Áno priamo narážam na včerajšiu ceremóniu okolo Luckiných blogov a na ňu samu.

Nie som TOP autor. Občas sa môj blog ocitne v TOP, ale nič viac. Ocitne sa tam však pre nejakú príčinu. Buď je dobrý, pekný, drzý, vulgárny, opovážlivý...
Ale nikdy tam, myslím, nie je preto že si pred názvom môjho blogu prečítate Darkkizz.
Každý môj článok, ale aj články ostatných ktoré sú v TOP sú tam právom!
Dajme tomu @Malapohroma je podľa mňa skvelý autor. Ako aj @Emulienkaa napr. A keď občas niečo napíše @Krutafunebracka stojí za to prečítať si to. Takisto skvelý autor je aj @Hajzelodkosti a to vôbec nehovorím z osobných dôvodov.
Každý z nich a zo všetkých ktorých blogy sú v TOP si to niečím zaslúžili. Podľa mňa to nie je tým, že pred blogom stojí ich nick.
To je čistá kokotina.

A dostať blog s názvom OSTRÁ KRITIKA... do TOP nie je žiadne umenie. Každému to ťahá pohľad. Každý si rád rypne. A to bolo myslím cieľom našej milej autorky.
Ak niekto nevie ako má inak zaujať...
Nakoniec, sama sebe kydá na hlavu, keďže sama má blogy v TOP. Ale šak nevadí.

Ja nepíšem blogy s nejakou extra umeleckou hodnotou. Nepočítam medzi ne texty mojich songov čo sme preložím. Každý z nich je pre mňa akýmsi malým umeleckým dielom, pretože to tak cítim. Alebo pár básní ktoré som napísala. Konkrétne dve pre @hajzlaodkosti. Nemusia sa niekomu páčiť, nie som profesionál. Je to amatérstvo ale boli to moje pocity a bolo to proste úprimné.
Väčšinu mojich blogov píšem v štýle Denníka. A áno som často vulgárna. No stále píšem len moje pocity. Nehrabem sa na niektorých autorov len si jednoducho píšem.
Ale nesnažím sa silou mocou moje blogy presadiť tým že kritizujem blogy ostatných blogerov.

Podľa mňa je to úbohé. Celé pôsobenie @Lucii199513. Snaží sa celému birdzu ukázať ako sa nikoho nebojí. Ako si povie čo si myslí. jasné, každý nejak vystupuje. To je v poriadku.
Áno, ak sa môže starať ona do ostatných môže aj ja do nej.
Ak ona môže povedať že som tupá chudera, tak aj ja môžem povedať čo si o nej myslím.
Myslím si že je zasraný spratek, ktorý si myslí že spasí svet, tým že bude kritizovať všetko a všetkých naokolo.
Áno aj ja kritizujem ju. Áno povedala som jej že je piča. Lebo podľa mňa je. Lebo odekedy sa tu objavila trpí podľa mňa chorobnou mániou zviditelniť sa. Prv zakladá prijebané ankety, každý do nej samozrejme rýpe a ona je rada, lebo môže rýpať tiež. Potom je chvíľu pokoj a teraz sa preorientuje na písanie totálnych hovadín ktoré nemajú ani hlavu ani pätu. Prípadne sa serie druhým do života a píše chojoviny a sama nevie čo hovorí.
OK. Ale NEMÁ PRÁVO! nikomu povedať, že jeho blog je v TOP nezaslúžene. Hrá sa na hviezdu, no myslím že nedosiahla ešte ani hovno. Oveľa viac ľudí na tomto portály dosiahlo oveľa viac v živote ako ona.
Ale nehovorím že jej články sú v TOP-ke neprávom. Práve že sú tam právom. Lebo napísala chujoviny (pre niekoho nie) ktoré ľudí zaujali a tak zaujala aj ona. Aj keď svojou debilitou, ale predsa...

 Blog
Komentuj
 fotka
lucia199513  6. 7. 2010 18:56
tak, neber mi slová z huby, moja, nekradnite mi blogy... a ty si bola prvá, čo mi napísala, že som pi*a, to ti tu môžem odprisahať...takže si to tam oprav
 fotka
darkkizz  6. 7. 2010 18:58
@lucia199513 moja po prvé neviem ako slová ti kradnem z huby a po druhé ... si slepá? napísala som tam "Áno, povedala som jej že je piča" tak neviem o čom zas točíš.
 fotka
idea  6. 7. 2010 19:00
Ten Birdz akosi nadobuda nove rozmery..kazdy pise blog o niekom, uz len cakam kedy aj ja budem slavna aby sa aj o mne napisal blog



"A dostať blog s názvom OSTRÁ KRITIKA... do TOP nie je žiadne umenie. Každému to ťahá pohľad. Každý si rád rypne. A to bolo myslím cieľom našej milej autorky.

Ak niekto nevie ako má inak zaujať... "



Highfive! Suhlas
 fotka
malapohroma  6. 7. 2010 19:04
jedno

velke

 fotka
kissmeplease  6. 7. 2010 19:46
asi ťa milujem
 fotka
etelnair  7. 7. 2010 00:57
top diskusie, top blogy...kde to vlastne je...tusim tam je najnovsie a ohviezdickovane xD
 fotka
anik359  7. 7. 2010 19:13
suhlasim

ale podla mna trpi skor syndromom menejcennosti
 fotka
mrnobody  7. 7. 2010 20:34
Ach tie ženy...
 fotka
emulienkaa  9. 7. 2010 01:14
jééj..cí...



tam je moje meno..



♥♥♥
Napíš svoj komentár