Na začiatok upozorňujem že tento blog nebude dlhý a nebude mať žiadnu umeleckú hodnotu, takže ak chcete čítať niečo s hlbokou myšlienkou, tak toto rýchlo zavrite.

V posledných dňoch stále viac zisťujem že niektorí ľudia sú vážne primitívni. Žijú vo svojej imaginárnej bubline, ktorú si samy vytvorili, ale čo je na tom najhoršie, snažia sa vás do tej svojej bubliny vtiahnuť. Nezaujíma ich váš názor, iba ten ich vlastný, ktorý je často kurevsky milný.
OK, nemám nič proti, ak si niekto povie svoj názor čo sa nejakej osoby týka. Môže vám hovoriť čo chce, môže nadávať, môže ospevovať. Povie, čo si myslí a tým to hasne. Môžete s ním súhlasiť, alebo nemusíte...
Všetko je len o skurvenej závisti a nenávisti.
Horšie je, ak vás dotyčný chce presvedčiť o jeho zvrátenom názore ktorý nie je ničím podložený.
Nebudem to viac počúvať a nebudem reagovať na sprosté narážky akéhokoľvek druhu akých sa mi tu v posledom čase dostalo fakt hojne. A práve týmto ľuďom je tento blog určený.
Nie som nasraná, smejem sa na vás. Myslíte si, že troma sprostými vetami ma môžete ovplyvniť? Nemôžete. Tak sa ani nesnažte. Vaše varovania sú mi ukradnuté. Strácate so mnou čas.
Kurva, dávno už nemám štyri roky aby som si nevedela vytvoriť vlastný názor a aby mi ho niekto musel nasilu tlačiť.
Všemocne skúšate vo mne presadiť vlastnú pravdu, ktorá ale pravdou ani nie je. Nijak nezmeníte moju mienku, tak sa so mnou neserte.
Mám veriť úchylom, zakomplexovancom a o sliepkach s nulovým IQ, sa radšej ani vyjadrovať nebudem. Dovoľte mi zasmiať sa na tom. Smejem sa na tom, že o danej osobe viete asi také veľké hovno a tvárite sa akoby ste boli tí, čo vedia najviac.
Myslíte si že správami typu "Musíš byť fakt jebnutá, ak si si začala s.. a blá blá blá" niečo zmeníte? Nezmeníte nič! Iba ak môj názor na vás, a k lepšiemu to isto nebude.
Je to môj život, moja mienka a moja vec. Tak to láskavo skúste stráviť. Myslím, že zainteresovaní budú vedieť o čom tu točím.
Nemala som v úmysle napísať takýto blog, ale už ste ma totálne nasrali.
Tak sa mi láskavo neserte do života.

 Blog
Komentuj
 fotka
depropex  28. 4. 2010 18:01
Sú ľudia ktorý si honia svoje alterego tým že sa snažia zhodiť iného a ak sa im to podarí tak sú šťastný. Takýchto ľudí nechápem a tiež som zažil pičungy na svoju osobu za to že nekorešpondujem s názormi dotyčných. Život ťa naučí nebyť ku kritike hluchá ale počúvať ju a naučiť sa ťažiť aj zo zlého. Vždy je z čoho brať.



Neodporúčam ti ignorovať, ale niekedy je to asi lepšie ...

no ja som sa naučil počúvať a nenechať sa pritom ovplyvniť.



neviem už čo by som dodal
 fotka
pandik  28. 4. 2010 19:15
jee to presne tak..NC...takito kktkovia su nuly x)
Napíš svoj komentár