Údajne pred dvoma rokmi si tu dievča pozeralo článok v časáku. Pamätám si že to bolo niečo o EMO. Myslím že to bol rozhovor s nejakým chalanom.
Pobehala som tu nejaké tie články, fóra a tak. Kašlala som na to a hľadala ďalej čo som chcela. Už neviem čo to bolo.

O pár dní na to som si zase niečo gúglila a zase som natrafila na BIRDZ. Tak som si povedala že do riti regnem sa.
Tak OK. Nič debilnejšie ako Darkkizz ma nenapadlo, a keďže som mala na pláne len trošku popísať a vypadnúť tak som nick moc neriešila.
Pamätám si na môj nie veľmi slávny začiatok. V ten deň som si práve napísala nejaký song. Bol to jeden z prvých. Chcela som vedieť čo si o tom ľudia myslia, dala som to do blogu. Nevedela som ale že keď napíšem do fóra že "kuknite si a ohodnotte" a dám tam link že ma skoro ukameňujú. Zvozili ma pod čiernu zem. Pičovali do mňa a ja som nechápala o čo tu vlastne ide. Kukala som jak puk čo to je tu za magorov. Jediná ktorá mi to v TS (práve pozerám že to bola moja úplne prvá TS) normálne vysvetlila bola Luc.ka.

Pomaly som začala chápať tento slávny "princíp" BIRDZu.
Dosť veľa vecí mi bolo proti srsti , čo mi zostalo aj dodnes. Najviac mi vedeli dvihnúť tlak hyperfilozofický maniaci, ktorí museli večne poúčať a poúčať.
OK, vy ste svine, budem aj ja. A tak sa to nejak začalo vliecť so mnou.
Po pár týždňoch ma to ale prestalo baviť, tak som to vzdala.
No raz večer som sa príšerne nudila a nebavilo ma nič, tak som sa prihlásila. Horko ťažko som si spravila CSS, ktoré mám v podstate aj dodnes, len som si pred pár dňami zmenila pozadie.
Hodila som tam nejaké foto a pobrala som sa do fóra "pičovať".
Nie žeby som nič iné nevedela, ale nesmierne ma to bavilo. Bola som nováčik. Síce trošku drzí ale na Luciu mnohočíselnú stále nemám. Mrzí ma to.
Stále som však úplne nechápala prečo sú tu tí ľudia takí divní. Niektorí mi prišli ako z inej galaxie. A mne sa večne filozofovať nechcelo.

Potom si pamätám na Miss Birdz. Zo srandy som sa prihlásila, šak čo. V popise stálo že "môžete si pridať foto v plavkách". Okej, pridala som. Na tom že sa baba odfotí v plavkách nevidím nič zlé.
A tam sa začala ďalšia etapa môjho BIRDZ života. Dostala som nepísaný titul "Pipka, čo sa fotí v spodnom prádle".
Bolo to ako keby som spáchala nejaký trestný čin. Ale, čo chcete to budete mať, tak NA ŽERTE, a prihodila som si aj do albumu nejaké také fotky. Nebolo to preto aby som sa ukazovala a čakala an komentáre typu "Si sexy" a podobné klišé pičoviny. Len som sa chcela pozabávať na tých megainteligentných komentoch. A tie aj prišli. Dosť som sa bavila.
"Je to nevkusné, vulgárne, trápne, primitívne" atď.
Hlavne že vy ste inteligenti.
Tak som si občas pridala nejakú tú foto a bavila som sa na tom. Pár ľudí mi napísalo "OK, máš super postavu, ale to sa dá aj inak ukázať". Fajn, fajn, fajn. Ja to budem ukazovať ako ja chcem. Ale aj tie foto ma už po čase prestali baviť. Výrazne mi dvíhali tajné číslo, to je fakt, no už to prestalo byť zábavné.

Vtedy som sa rozišla s priateľom a začala som písať blogy. Vznikali aj tie najlepšie songy, tak blogov pribúdalo. Potom vznikali aj trúfalejšie, vulgárnejšie blogy, čo sa samozrejme nepáčili a vraj sú furt o tom istom. Áno sú, lebo debilita niektorích ľudí sa veľmi nemení.

Neskôr vznikla diskusia, ktorá sa zvrtla tak, že bola dosť komentovaná. A práve vtedy sa začalo moje najkrajšie BIRDZ obdobie. Lebo sa do môjho života drzo vrútil Hajzelodkosti. Predtým som o ňom počula samé neslávne veci. Že je to vraj drzí egoista a hajzel čo sa stále háda. Až sa mi raz v TS-kách od neho objavil koment ku foto. Povedala som si že okej, ukáž sa či si taký jak o tebe hovoria.

Po tej slávnej diskusii mi pribúdali krásne TS a komentáre. Od titulu kurva, cez množstvo ďalších až po to, že ja nie som pre neho dobrá a že sa mu pchám od riti.
A tak som práve vtedy najintenzívnejšie broudzala po birdzi a po nociach som sedela nad TS-kami od používateľa "Hajzelodkosti". Vtedy som si úpirmne mohla povedať že toto všetko stálo za to, lebo som našla toho najlepšieho chlapa, akého som si mohla priať. Aj keď pár ľuďom sedím na žalúdku a mnoho ľudí v mojom okolí hovorí že je to tu zväčša banda zakomplexovancov, mám rada BIRDZ lebo ma baví maska a osobnosť DARKKIZZ a preto, lebo som tu našla niečo, čo nesmierne milujem.

 Blog
Komentuj
 fotka
hajzelodkosti  6. 8. 2010 20:02
milujem čenich a hej kokotovo by sa to tu malo volat, ale i cez to je x super ludi
 fotka
ena233  6. 8. 2010 20:52
a 5 hviezdičiek lebo si si ohviezdičkovala aj ty
 fotka
husky  6. 8. 2010 20:55
suhlasim!
 fotka
kattyss  7. 8. 2010 11:34
wow , klubuk dole
 fotka
omnia  8. 8. 2010 01:57
bavi ma maska..hah dobree...ach čoo k tomu no. že cely net je trapny a všetci ludia na nete su masky..a je zbytočne to řešit
Napíš svoj komentár