Dee99
31-ročný muž, single, na dievčatá, katolík
najnedávnejšie lognutie
31. 8.augusta 2021 11:37
5257 dní na BIRDZi
regnutý od 6. júla 2010
Preco ma tak poti ked sedim a nič nerobim? Aha.. dal som si 700 mg kofeinu a to som si myslel ze som si dal 300...
22 komentov
1
tomas55555
10. 8.augusta 2019 22:11
Prečo si si dal 700 mg kofeínu ?
2
@tomas55555 pretože som ai myslel ze su to 100 mg tabletky nie 200 a ze maly
chladeny energetak mi iba spravi dobre... :/
chladeny energetak mi iba spravi dobre... :/
4
@tomas55555 no nahovno sedim na posteli oproti mne ventilátor a klepkam si nohou .. to som nie naschvál.. to bolo omylom bol som v tom ze si davam polovicu
7
@dee99 No hej to je typický príznak. Tak ono najväčšia koncentrácia kofeínu je 15 až 45 minút po vypití takže ak od dávky uplynulo už aspon 45 minút tak tvoj stav sa bude už len zlepšovať pretože obsah kofeínu v tvojej krvi už nebude dosahovať maximum ale stále sa bude znižovať.
9
@dee99 Dačo si zajedz tým sa ti ten kofeín vstrebe do jedla a rýchlejšie sa dostane do tela + ak máš niečo kyselé tak to zjedz dáky pomaranč či citron + vela vodi treba piť aby sa to vyplavilo.
15
16
@tomas55555 noa ved naval energie ako chces spotrebovat.. sediet a cakat ? ..neraz mi pomohlo v takejto situacii ist si zabehat ale kazdy ma asi ine skusenosti..
18
@patriska Lenže nebehá sa s busiacim srdcom. Predávkovanie kofeínom sa rieši dostatkom pitia vody, jedením jedlá a niečoho kyslého.
20
@dee99 No hej, len ma zmiatlo to označenie "zaujimavy zážitok". Zaujimavym ludia označuju väčšinou to čo sa im páči. Radšej už vôbec nepi kofeín, k čomu ti vlastne ten kofeín pomáha ?
Napíš svoj komentár
- 1 Majky538: Ako tak citam reddit dnes, vela muzov ma neprijemne skusenosti, kde by...
- 2 Robinsonleon44: I'm back. Call me The Wizard of Oz
- 3 Teal: Cadillac oficiálne oznámil, že od 2026 ide byť 11. teamom na gride v...
- 4 Kviatek: Zdochol ti už pes? < 3
- 5 Lejla32: Mozno vás všetkých šokujem, ale nepozerám českú Ružu
- 6 Majky538: Dnes som mal ten short meeting, kde manazer povedal, ze vyhodia remote...
- 1 Karamella: Konečne som si našla byt, ktorý sa mi páčil, mal dobrú lokalitu...
- 2 Lostinthedark: Akurat som sa zobudil po nocnej. Snivalo sa mi, ze mi Tomas zas...
- 3 Majky538: Ako tak citam reddit dnes, vela muzov ma neprijemne skusenosti, kde by...
- 4 Robinsonleon44: I'm back. Call me The Wizard of Oz
- 5 Teal: Cadillac oficiálne oznámil, že od 2026 ide byť 11. teamom na gride v...
- 6 Kviatek: Zdochol ti už pes? < 3
- 7 Teal: youtu.be/8J3BO6C_27M...
- 8 Lejla32: Mozno vás všetkých šokujem, ale nepozerám českú Ružu
- 9 Majky538: Dnes som mal ten short meeting, kde manazer povedal, ze vyhodia remote...
- 1 Ladydoga: Nechcem už žiť...
- 2 Tomas5555555: Mesačne miniem 54 eur na jedlo a som najedený do sýta ...
- 3 Miro777: Dnes mam koncorocny pohovor s podriadenou ktora caka povysenie a miesto toho jej povieme...
- 4 Karamella: Konečne som si našla byt, ktorý sa mi páčil, mal dobrú lokalitu...
- 5 Tulipanoo: nechcem nic hovorit ale zakazala by som v open office opätky
- 6 Tomas5555555: @LEJLA32 mas zdravie, lasku, peniaze a napriek tomu mas depky....
- 7 458katka: chcela by som žiť bez kabelky
- 8 Domek: Robím malý výskum, minireportáž o “Satanic panic” na území Slovenska (Československa) v obdobi...
- 9 Karamella: Kúpila som si IPL epilator od Philipsu, som zvedavá, či na to...
- 10 Lostinthedark: Akurat som sa zobudil po nocnej. Snivalo sa mi, ze mi Tomas zas...