radsej spat potom nie? ked spis tak spis nevikonavas ziadu inu vec. jednoducho buvas s tym druhim. Alebo som vedlajsi?
A ako si davat asi pozor??? nebit v blsikosti pohlavnych organov aby semeno nezasiahlo vaginu. Lebo potom by semeno vniklo do posvi a vies co sa stane vsak? Moznos, ze mrcha spermia nakazi vajicko. jezisi maria. Vsak toto sa prebera v 7 triede na ZŠ
Musite davat obaja pozor, najlepsie ak on najprv urobi teba, kym ma ciste ruky, ved chapes. Ty si potom hod na seba aspon spodne pradlo (to uz ti nic nehrozi) a urob ty jeho. Je to na vas, len podstatne je aby nemal na rukach nic, co by ta mohlo dostat do neprijemnosti.
haha tentokrat ju spicujem prvy (^.^) nech si tvoj frajer vezme 2 metre dlhu tyc a pumpuje nou do posvy a pis laskavo normalne nadpisy lebo keby som uz podla nadpisu videl aka je tato diskusia drbnuta ani sem neklikam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A ako si davat asi pozor??? nebit v blsikosti pohlavnych organov aby semeno nezasiahlo vaginu. Lebo potom by semeno vniklo do posvi a vies co sa stane vsak? Moznos, ze mrcha spermia nakazi vajicko. jezisi maria. Vsak toto sa prebera v 7 triede na ZŠ