A okrem toho, to co sa dnes prezentuje ako feminizmus nema nic co docinenia s feminizmom je to len banda tupych pic ktore chcu robit bordel. Podobne ako hooligens vo futbale alebo antifa. Len si najdes svoju tlupu s ktorou chces robit bordel.
@dezolat@2 A oni tie feministky normálne robia bordel po meste a musia ich ťažkoodenci pacifikovať, lebo inak vytrhávajú lavičky a hádžu ich po ľuďoch?
@Karlotiskot Rozpravas nezmysli. Mas to v hlavicke pomotane. To ze chodia tazkoodenci po meste neznamena ze musia chodit po meste. A byt dezolat a robit bordel ma viacero rovin nemusis prave hadzat lavicky po ludoch. Je to o postoji cloveka a ten prejav si uz kazdy najde aky sa mu hodi ale v principe je to to iste, ci uz vytrhavas lavicky alebo ostievas dosky na verejnych WC.
@Karlotiskot Nie nenapisem. Uz som ti povedal ze je to o postoji cloveka k okoliu a nie o prejave. Ked maz problem s chapanim slova obrat sa na psychologa.
@9 Myslíš, že by som z teba dokázal vytiahnuť aspoň to na základe čoho konkrétneho si z nichnadobudol tento dojem, že sú na tom vnútorne ako chuligáni, čo napádajú ľudí, a ničia majetok?
@dezolat@6 Takže ty nazývaš tieto "feministky" dezolátmi? Súhlasím s tebou na 100 percent, veď aj toto fórum vzniklo kvôli mne. Ale je to pre mňa niečo svieže, nové, čo mi nenapadlo. Takže od teraz budem aj ja nazývať tieto feministky a feministov dezolátmi. Reálne ma to obohatilo.
@Karlotiskot Povedal som ti svoj nazor, zakladnu myslienku, 2x, ked ju nevies pochopit pre svoje obmedzenost nema zmysel ju dalej rozvijat nie? Hadat sa ChatGPT ma vecsi zmysel ako sa hadat s NPC na internete. Ako sa citis ked tvoju existenciu prekonal internetovy program? Musi to byt nanic.
@karlotiskot@13 Na viacerých konferenciách. Inak "len" v rámci normálnych prednášok v rámci predmetu "Politická filozofia", ktorý som pár rokov učil. Pamätám si, ako ma raz na jednom vystúpení strašne zhejtovali za to, že som tvrdo hovoril o feminizme ako o zrovnoprávnení žien a mužov v rámci klasického kapitalistého priestoru volného trhu. Mal som to u píči, rovnako ako teraz, keď sa s tým preháňa a ideme do extrémov.
@lostinthedark@18 Nie mňa skor zaujíma kde učil (ak teda učil a nemal len prednášky v rámci doktorantského štúdia) tému Človek, ktorý nedokáže podať konkrétne argumenty ani random osobe na birdzi. Akože či ten hejt čo zažíval od všetkých neboli len dotazy na to z čoho vychádza. Respektíve fakt by som si zašiel na konferenciu, kde sa bude feminismus prirovnávať k stalinismu.
Neodpovedám ti a neargumentujem proste len preto, lebo sa mi nechce. Toto neni žiadna odborná platforma. Každopádne, život je zmena. Presedlal som zo sociálneho konštruktivizmu na biologický determinizmus. Tam máš odpoveď.
@karlotiskot@30 Chybal veru. Bavim sa. Na to, ze tvoj najvacsi uspech v zivote bolo to, ze si trafil zilu a viedol vysokozdvizny vozik mas sebavedomia jak desat feministiek.
@kviatek@31 Wau, to asi až tak zúfalý? Bože dieťa nájdi si kamarátov. Tomáš Haruštiak má teraz dosť času, máte podobné predstavy o svojej drsnosti, skús ho kontaktovat.
Ty si tak zabavny exemplar. Tesim sa az nabuduce pojdes do argumentacie s nejakym vystudovanym clovekom, rad sa pozriem na tie tvoje hovnoznalosti v akomkolvek odbore. Mozno keby si travil cas lepsie nez drogami, tak by to malo aj zmysel.
@kviatek@33 Ehm ok? Pre teba je vyštudovaný človek nejaká rarita? No dáva to zmysel.
Fakt si neprídeš trápne žobroniť o pozornosť od niekoho koho sa snažíš odprezentovať ako spoločensky menejcenného? Nehovorí toto doliezanie niečo skor o tebe?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Nehnevaj sa na mňa, toto je podľa teba názor na niečo?
@james98 Ahoj, inak ešte si mi neodpovedal kde si prednášal o feminisme.
Ty si taký Neo vo feminisme?
@dezolat Ok dieťa.
Inak je to vtipné, veď podľa teba ako keby tie feministky ani neexistovali.
Fakt si neprídeš trápne žobroniť o pozornosť od niekoho koho sa snažíš odprezentovať ako spoločensky menejcenného? Nehovorí toto doliezanie niečo skor o tebe?